Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomóżcie -

co mam zrobić...

Polecane posty

Gość pomóżcie -

... mam 16 lat. Moja mama zna już mojego chłopaka... Nawet go polubiła :) Ale nie moge z nim przyjść do domu, poniewaz mój "ojciec" zaczął by go wyzywać, a nawet grozić!... Nie pomogą moje słowa, ani słowa mamy... Co mam zrobić.. pomóżcie!

też mam takiego ojca. ajjj hehe. teraz jak znielubiłam mojego byłego mało-brakowało-chłopaka, to mam ochotę przedstawić go rodzince. zima idzie, więc na ławeczce w parku raczej nie posiedzicie... zostają spacerki na mrozie i przytulanie zgrabiałymi z zimna rączkami. hehe.

Może jakieś kluby? Ja wiem, że mając 16 lat trudno wybrać coś fajnego, bo większość jest dla pełnoletnich, ale cóż... Do niego za często bym nie chodziła, można sobie narobić średniej opinii u jego rodziców. Albo próbuj jak taty w domu nie ma, ale zawsze ryzykujesz, że wróci do domu. Przede wszystkim powiedz swojemu chłopakowi, że jest taka sytuacja, żeby kiedyś tam nie był zaskoczony jak coś dziwnego się wydarzy.

Może jakieś kluby? Ja wiem, że mając 16 lat trudno wybrać coś fajnego, bo większość jest dla pełnoletnich, ale cóż... Do niego za często bym nie chodziła, można sobie narobić średniej opinii u jego rodziców. Albo próbuj jak taty w domu nie ma, ale zawsze ryzykujesz, że wróci do domu. Przede wszystkim powiedz swojemu chłopakowi, że jest taka sytuacja, żeby kiedyś tam nie był zaskoczony jak coś dziwnego się wydarzy.

Gość pomóżcie -
U niego nawet często jestem... ale jest taki jeden probelm.. on mieszka jakieś 50 km ode mnie.. no ale i tak często sie spotykamy :)