Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joanna1978

wzrost 6 latka

Polecane posty

Gość monika1981
kuzonostwa dzieci sa tez w tym wieku co nasze 5 lat?:)

Gość monika1981

Gość monika1981

Gość monika1981

Gość monika1981
dzieci twoiego kuzynostwa tez maja 5 lat?

Corka 7 lat-127 cm,numer buta 33(dl.stopy 20cm);6-ciolatek 117 cm,numer buta rowniez 33;najmlodszy 3,5 roku-107 cm,buty 31,dlugosc stopy 18,5-19.Najmlodszy ma naprawde duza i pulchna stopke.

Gość anna8878
3,5 roku i numer buta prawie jak 7 latka??????

Gość maza
moja 5,5letnia córka 122 wzrost 26 waga 30 buty

Gość Milena16
Hehe a ja mam 16 lat i numer buta 35. jedne buty 34,5 :D Długość stopy 21cm. Moją stope można porównywać z waszymi dzieciakami :D

Gość jaroaniucha
Witam,moja 6 letnia córka ma 126cm wzrostu,waży 23,5 stopa to 31.Wszystko ok,ale czy ktoś może mi fachowo odpowiedzieć czy ona nie jest za wysoka???Podobno jak za szybko sie rosnie to sa problemy z rozrostem kosci i pozniej sa problemy ze stawami ktore trzeba operowac.Martwi nas to,bo nie spotkalismy jeszcze rowiesnika naszej corki w jej wzroscie,jest o glowe wyzsza od rowiesnikow,a przynajmniej o pół głowy.pzdr

moj syn tez maly nie jest... ma 130cm wzrostu 33 nr buta... fakt ze rzadko sie zdazaja rowiesnicy jego wzrostu (przecietnie rowny jest z dziecmi chodzacymi do 1-2 klasy podstawowki a sam jeszcze nawet do zerowki nie chodzi bo 6 lat skonczyl w styczniu... ja sama jestem wysoka i jako dziecko bylam tak wysoka jak on i nie mam zadnych problemow ze stawami ani z niczym innym... no moze z kupieniem bluzki z dlugim rekawem bo wszystkie rekawy sa na mnie 3/4...

Gość myszka2583
Moja córeczka ma 4,5 roku waży 19kg,wzrost 113cm a stópka 17,5cm.

Gość Yawa
Moja córka ma niespełna 6 lat i ma 128 cm, stopa 30-31 (zależy od buta, waga ...nie wiem , ale chudzina z niej. W jej przedszkolu są 7 latki jej wzrostu. Chodzi z nimi do "0" wiec mam porównanie. Ja jestem wysoka i mąż również wiec nie mogę mieć niskiego dziecka. Kochane mamusie czemu jesteście takie przerażone wzrostem dziecka czy długością stopy??? Każdy z nas jest inny (na szczęście) co to by było, gdyby każdy ważył i mierzył tyle samo?? Wiem że można zrobić dziecku krzywdę jeśli samemu uważna się ze to problem, a nie daj Boże komentuje.

Gość mika_
moja córa kończy właśnie 6 lat i ma 26kg,132cm wzrostu!

Gość ~MałaMi
Moja córeczka właśnie skończyła 5 lat. Ma 115 cm wzrostu, 22 kg wagi (oba wskaźniki na 90 centylu) i 18,5 cm długość stopy (rozmiar 30). Martwię się długością stopy... czy myślicie że przy tym wzroście dla dziewczynki to jeszcze ujdzie? Ja noszę buty w rozmiarze 38 przy wzroście 160cm, mąż 42 przy wzroście 180cm. Moja siostra ma rozmiar buta 37 i wzrost 165cm, jej mąż 43 i wzrost 195cm... a ich 12-letnia córeczka ma już 160cm wzrostu i rozmiar buta 41 !!!!! A przecież jeszcze rośnie... Boję się żeby moja córeczka nie miała takiego problemu z butami :( Co o tym myślicie?

Gość gość
ja mam 176 i rozmiar buta 42. nie ma tragedii z butami teraz - kiedys moze i tak ale teraz nie mam problemow z kupnem kazdego rodzaju butow a moja corka 4 lata, 110 cm i stopa 17 cm

Gość gość
a ja mam 3 latka, koło 90 cm i niecałe 16,5 stopa... ma duuuże stopy:P jak go urodziłam to połozna najpierw mu stopę zmierzyła:P miał 54cm a stópka 9:P wszystkie buty za szerokie... topi się w nich:(