Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gabiii -

ja wciaz sama

Polecane posty

Gość gabiii -

poltora etatu i zlecenia dodatkowe, mnostwo wyjsc, spotkan ze znajomymi, kino etc by tylko nie myslec , z ejestem sama bez tej najwazniejszej osoby, ktorej moze nigdy nie spotkam. Zapelnia mi to doskonale czas, zajmuje mysli ale chyba nie jestem szczesliwa.. czy mozna tak zyc? niestety dodam, że jestem zakompleksiona osoba (tusza, krzywy nos), na dodatek wciaz nie mam pierwszego razu za soba, czuje sie gorsza

to weź się za siebie... zacznij brac tabletki i ciesz się seksem... a z czasem poznasz kogoś na stałe... :)

oj, Wy się tam zaraz wagi czepiacie. Laska ma dobrą pracę, więc pewnie ma kasę, a to najważniejsze. na to na pewno ktoś w końcu poleci.

a niektórzy będą zawsze sami a so tego będą bezrobotni i nigdy nie będą mieli \"mnóstwa wyjść\" i \"spotkani ze znajomymi\" ech 🖐️ nic tylko iść się pociąć :O jak się ma takie udane życie to wystarczy pewnie tylko żyć i samo się ustawi wszystko bo w końcu przewinie ci się w życiu pełno osób

ta wygrałem kiepską twarz i niski wzrost... na tej wspaniałej ogólno gatunkowej loterii. Fajnie co? Później już gratis dostałem nieśmiałość, małomówność, głupotę, brak doświadczeń, brak perspektyw i przegrane życie. Radość mnie po prostu rozpiera

Gość ijuz
wygrałeś wygrales masz niebo nad głową ,zielen słońce latem ,zimą śnieg i ludzi naokoło przyjaznych ,uśmiechniętych,życzliwych:D🌼

raczej czarne niebo, lisice bez drzew, do lata daleko, zimą śnieg a mnie na ogrzewanie nie strać, ludzi naokoło których nie znam, uśmiechniętych bo pewnie mają dlaczego, życzliwych bo leżącego się nie kopie jak się ma trochę kultury super :O

Gość hgjhfjhg
a co z tym prawiczkiem???/////podszywy i jaja:P

czarnej nie 🖐️ a wcześniej od przypadku do przypadku różne pomarańczowe w stylu \"ja też przegrałem życie\" \"mam x lat i też nigdy nie miałem dziewczyny\" \"jaa też\" \"przegrałem życie\" kojarzysz prawidłowość ;) a dokładniej tak z 7 i 3/4 :P wiem wiem wszystko przede mną :O