Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daaga

bardzo Cie lubie a ja wygrałem życie

Polecane posty

a ja wygrałem życie - phie, nie robie ci psychoanalizy po postach, bo to by bylo durne jak cholera a idac twoim tokiem myslenia z paru topikow - jak mozesz twierdzic, ze nie mialbyso czym gadac, skoro ze mna (czy kimkolwiek innym) nie rozmawiales? hę? :)

\"nie robie ci psychoanalizy po postach\" nie o to mi chodziło... wiedziałem, że nie napiszę tego tak aby wyrażało to o co mi chodzi 🖐️ \"a idac twoim tokiem...\" bo jakoś tak się składa, ze przeważnie nie mam o czy z ludźmi rozmawiać :O bo oni mają życie w którym coś się dzieje - a ja nie, bo oni mają jakieś doświadczenia - a ja nie, bo oni mają zainteresowania - a ja nie oczywiście znalazło by się parę, już wyżej wymienionych tematów uniwersalnych, ale poza nimi to dno :/

a ja wygrałem życie - \"nie o to mi chodziło...\" - przeciez wiem :) \"bo jakoś tak się składa, ze PRZEWAZNIE nie mam o czy z ludźmi rozmawiać - przewaznie nie znaczy zawsze \"bo oni mają życie w którym coś się dzieje\" - a co powinno zadziac sie w twoim, zebys uznal toza \"dzianie sie\"? \"bo oni mają jakieś doświadczenia\" - wieszto na 100%? mieszkasz z nimi czy jak? :) \"bo oni mają zainteresowania\" - zainteresowania=temat rzeka. dla jednego zainteresowaniem bedzie kultura indian poludniowoamerykanskich w ktoryms tam wieku, dla innego to nowy papier toaletowy w kiblu u sasiada. wiec nie przesadzaj \"oczywiście znalazło by się parę, już wyżej wymienionych tematów uniwersalnych\" - wiec niech bedanajpierw uniwersalne - nie wszystko na raz \"poza nimi to dno :/\" - nie wierze i wierzyc w to nie bede. (daj mi sie przekonac?)

czy to ogólno kafeteryjne skrzywienie, że słowo \"doświadczenia\" ma tylko jeden kontekst :D \"a co powinno zadziac sie w twoim\" cokolwiek :/ co może robić nieśmiały, człowiek bez zainteresowań i bez znajomych \"zainteresowania=temat rzeka.\" i fajne że kogoś obchodzi kultura indian i może wymienić wszystkie wioski w Amazonii :) ale równie dobrze może to być znacznie mniejszy ciężar gatunkowy... zwykłe rzeczy ale wykonywane regularnie np.: gra w kręgle dla rozrywki, itd... \"przewaznie nie znaczy zawsze/wiec niech bedanajpierw uniwersaln\" to super... wiesz u mnie jest noc i zachmurzone niebo. Dostatecznie uniwersalne :/ bo mniej więcej taki jest tego poziom. Przesadziłem :D

\"czy to ogólno kafeteryjne skrzywienie, że słowo \"doświadczenia\" ma tylko jeden kontekst\" - bynajmniej nie miałam na myśli seksu \"co może robić nieśmiały, człowiek bez zainteresowań i bez znajomych \" - dać maila, co by ów stan zmienić \"i fajne że kogoś obchodzi kultura indian i może wymienić wszystkie wioski w Amazonii ale równie dobrze może to być znacznie mniejszy ciężar gatunkowy... zwykłe rzeczy ale wykonywane regularnie np.: gra w kręgle dla rozrywki, itd...\" - powtorzyles dokladnie moje twierdzenie :D \"wiesz u mnie jest noc i zachmurzone niebo\" - pewnie nawet nie spojrzales za okno ;) Przesadziłem - to tylko ty wiesz, poki co

to widocznie jestem nieprzytomny :P i coś nie rozumiem słowa pisanego z doświadczeniem to pewnie to mieszkanie mnie zmyliło :) ale czy trzeba z kimś mieszkać, żeby wiedzieć na podstawie wypowiedzi, że przeżył 20x więcej rzeczy od nas? \"dać maila, co by ów stan zmienić\" musiałbym to przemyśleć... założyć nowy mail, bo do aktualnego jestem przywiązany i inne takie \"powtorzyles dokladnie moje twierdzenie \" darowałem sobie papier toaletowy :P ale pewni można z kimś w jakichś okolicznościach wspomnieć czymś takim \"pewnie nawet nie spojrzales za okno\" to twierdzenie uraża moje uczucia :D, nawet je otworzyłem i wyjrzałem. Mam 2 kroki 🖐️ \"Przesadziłem\" to siętyczyło wyłącznie pogody, okna i rozmów uniwerslanych

\"czy trzeba z kimś mieszkać, żeby wiedzieć na podstawie wypowiedzi, że przeżył 20x więcej rzeczy od nas?\" - nie trzeba. ale nie trzeba uwazac tego za \"ja=nic\" \"musiałbym to przemyśleć... założyć nowy mail, bo do aktualnego jestem przywiązany i inne takie\" - a prosze cie bardzo, przemysl, zaloz nowa. ja poczekam :) \"darowałem sobie papier toaletowy ale pewni można z kimś w jakichś okolicznościach wspomnieć czymś takim\" - a jaaaaak! :D:D:D \"to twierdzenie uraża moje uczucia , nawet je otworzyłem i wyjrzałem. Mam 2 kroki\" - zwracam honor w takim razie ;) \"Przesadziłem\" to się tyczyło wyłącznie pogody, okna i rozmów uniwerslanych - ok, ok :)

\"czy trzeba z kimś mieszkać, żeby wiedzieć na podstawie wypowiedzi, że przeżył 20x więcej rzeczy od nas?\" - nie trzeba. ale nie trzeba uwazac tego za \"ja=nic\" \"musiałbym to przemyśleć... założyć nowy mail, bo do aktualnego jestem przywiązany i inne takie\" - a prosze cie bardzo, przemysl, zaloz nowa. ja poczekam :) \"darowałem sobie papier toaletowy ale pewni można z kimś w jakichś okolicznościach wspomnieć czymś takim\" - a jaaaaak! :D:D:D \"to twierdzenie uraża moje uczucia , nawet je otworzyłem i wyjrzałem. Mam 2 kroki\" - zwracam honor w takim razie ;) \"Przesadziłem\" to się tyczyło wyłącznie pogody, okna i rozmów uniwerslanych - ok, ok :)

a ja wygrałem życie ;] NATYCHMIAST PROSZE MI TU ZALOZYC DLA hellishbloodystorm nowego maila :D🖐️ ja tez lubie Twoje wypowiedzi:) jestes b. inteligentny i nie wiem czemu taki zakompleksiony🌻 :)🖐️

Gość sillence
a ja przegrałem życie napisał: "szczególnie, że w roku kalendarzowym 2008 walnie w dorosłe życie" to ile ten koleś ma lat, 17? :D

\"jak tam skrzynka\" jaka skrzynka??? :P eee tam 🖐️ pomysł jest daremny... nie da się odemnie pewnie dowiedzieć niczego więcej poza tym co gdzieś tu na forum pisze 🖐️ bo nic więcej nie ma... a jeszcze pewnie.... a nieważne 🖐️

Gość BO CIE LUBIMY
:)

podnoszę, bo bardzo lubię "a ja wygrałem życie" kto jeszcze? a kto nie lubi też się wpisywać (zrobię sobie listę i będę się podszywać :D)