Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daaga

bardzo Cie lubie a ja wygrałem życie

Polecane posty

mam pomysł! zrobimy najazd na tą całą administrację czy jak oni się tam nazywają! nie powstrzymają wszystkich wielbicielek a ja wygrałem życie!!! z tym zdjęciem to chamstwo. :-p

hellishbloodystorm \"nawet napisac do niego nie mozna\" czy ja już gdzieś nie pisałem, że i tak nie ma o czym ze mną gadać... a już w szczególności bezpośrednio i nie na narzucony z góry temat Sssilly maggot \"z tym zdjęciem to chamstwo.\" prawda straszne chamstwo a to takie ładne zdjęcie było :O

\"ale ja chcęęęęęęę\" a ja chcęęęęęęęęęę mieć 175 cm wzrostu :D albo nie... wzrost mam gdzieś wolałbym ciekawsze życie i perspektywy na przyszłość, no i jeszcze mniej nieśmiałości, cieakaszą twarz, lepszy gust i jeszcze parę drobiazgów \"wrażenie twojego okrutnego wyrachowania\" :O to już nawet nie można być nudnym i nie mieć o czym gadać z ludźmi :O już nawet sobie ??? nie można :O

a ja wygrałem życie - co się tak unosisz, chlopie :D wszystko mozesz, sobie mozesz, komus tam tez mozesz :D a to chcęęęę to taka ironia, bo chcieć można bez końca, jak małe dziecko. i to się ciebie też tyczy ;) 🌼 na ochłonięcie :) :*

e tam od razu unosisz :D ... a chcieć bez końca to całkiem naturalne 🖐️ Małe dzieci podobno są naturalne... chociaż z własnego dosadzenia jakoś nie pamiętam :D a co się mnie tyczny to chyba jestem w tym momencie za mało inteligentny żeby to ogarnąć 💤 też tak umiem 🌼 :P

a ja wygrałem życie - niewiniatko z ciebie, nie ma co naprawde nie zrobisz wyjatku, zeby moc ci tylek pozawracac bardziej priv? ;) bez podtekstow ani nic z tych rzeczy czy ja mowie, ze nie umiesz :D

Gość nie boj sie pewnie
ja tez chce zobaczyc

Gość nie boj sie pewnie
aj tylko sie uzalasz wez zycie w swoje rece. daj nam zdjecie :)

Gość nie boj sie pewnie
zabardzo zapuscil korzenie na kafe hehe

Gość nie boj sie pewnie
tam byla kropka, drugie zdanie inna mysl :P

szkoda, a to mogła być taka piękna literówka :( oczywiście, że nie da bo nie ma... nie ma telefonu z aparatem, kamery, kamer internetowej, skanera. Nie ma też znajomych co mają takie wynalazki. Oczywiście nawet jak by miał to za nic na świece nie umieścił by swojego zdjęcia gdziekolwiek w internecie. a druga pierwsza myśl o braniu życia w ręce to, że zacytuję \"nie ma czego brać\" ;)

Gość nie boj sie pewnie
i tak Cie lubie, dobranoc

\"uparty jestes. ale wytrwaly\" ja bym powiedział, że lepsze było by słowo zakompleksiony :D (chociaż to nei najlepsze słowo - chyba) albo mający zdrowy instynkt samozachowawczy (co do zdjęć)... był tu taki jeden co dawał zdjęcia a gdzie one potem wylądowały :O

Gość nie boj sie pewnie
gdzie??

po postach to niewiele widać... można by to nazwać \"jedyną lepszą stroną\" :D no przynajmniej jedną z niewielu. Przecież pisze się tylko tam gdzie ma się coś do napisania.... cokolwiek, a w normalnych życiowych relacjach to poza szkołą/uczelnią/pogodą/pracą(jeżeli znajdę) nie za bardzo jest cokolwiek.... chociaż to też już pisałem :/ PISANIE na forum, w sumie o niczym, to raczej kiepski wyznacznik do oceny jaki kto jest. jakoś to kiepsko napisane, nie o to mi chodziło \"nie chcesz ze mna gadac, to cie nie zmuszam\" czemu nie możesz zrozumieć, że nie miał bym o czym 🖐️