Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cleoooo

Naturalna czy zadbana ??

Polecane posty

Gość Cleoooo

Ciekawi mnie odpowiedz na jedno pytanie jakie kobiety podobaja sie mezczyzna ?? Jedni mowia : naturalne - bez mkijazu, spokojne, 100% natury jednak jak mijaja dlugo nogie brunetki pieknie umalowana zgrabniutkie i na szpilkach zawsze sie ogladaja sie za taka wiec jaka jest ta idealna ?? Facet odpowiada: Podoba mi sie Sexy ale jestem ze 100% naturalna dlaczego ?? Czy to nie jakis maly absurd co do gustu ?? Wiec pytam Naturalna czy Zadbana ??

Gość loczek blond
a dlaczego uważasz że naturalna kobieta nie może być również zadbaną?

Gość hehhehe
kobieta moze byc i naturalna i zadbana ;]

Gość loczek blond
a dlaczego uważasz że naturalna kobieta nie może być również zadbaną???

a moim zdaniem jedno wcale nie wyklucza drugiego..czy nie można być zadbaną dziewczyną, przy czym jednocześnie naturalną?bez kilogramowej tapety i różowych tipsów?ba! powiem więcej! te \\\"sexy\\\" laski to najczęściej niemyje, z brudem za tpisami i majtami noszonymi przez tydzien:o

Gość Cleoooo
Moze byc owszem.... czy ja napisalam ze nie ... Wiec okreslam 100% natury - bez makijazu lub z bardzo delikatnym ubrana normalnie nie wyzywajaco nie elegancko poprostu klasycznie charakter ma zazyczaj taki ze jest osoba ugodowa. A Zadbana bedzie osoba malujaca sie na codzien ubierajaca sie raczej elegancko lub powiedzmy sexownie ... nosi buty na wysokim obcasie i jest osoba temperamentna o takim wlasnie charakterze powiedzmy kobieta z pazurem

Gość Cleoooo
Co to jest ze u was wszytskich kobieta zadbana kojazy sie z lalka barbie przeciez nie napisalam tak Moze to byc ladna brunetka ubrana elegancko i bez kilometrowych rozowych tipsow NIE MYLCIE ZADBANEJ Z BARBIE

Gość a naturalna
to nie może być temperamentna?

Gość Cleoooo
Okreslilam 2 typy ktora byscie wybrali ?? I nie pisze o tym czy naturalna moze byc zadbana i czy naturalna moze byc temperamentna. Poprostu ciekawa jestem waszej odpowiedzi.

Gość Cleoooo
Czyli wychodzi na to ze kobieta farbujaca wlosy i pomalowana przy tym wygladajaca elegancko i kochajaca szpilki nie ma u zadnego z was szansy ?? Fatalnie

Gość Cleoooo
Czyli wychodzi na to ze kobieta farbujaca wlosy i pomalowana przy tym wygladajaca elegancko i kochajaca szpilki nie ma u zadnego z was szansy ?? Fatalnie

Gość OBIEKTYWIZM
naturalna to znaczy; z zarośnięta cipą, z zarośniętymi nogami i pachami, z zarośniętymi brwiami, z dziurami w zębach itp itd. więc niech ci którzy bredza ze sa za naturą najpierw sie zastanowia co to jest ta natura buahahhahahaha