Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem gotowa kochanie

czy przezylam pierwszy raz z nim?

Polecane posty

podobal mi sie od dwoch lat pewien chlopak, czasem sie z nim calowalam, ogolnie bylam strasznie na niego napalona. on mnie raczej olewal ale w koncu wyladowalismy w lozku. wyjal tego swojego penisa, ( o boze , cale 7 cm?! ) wraz z nim wydobyla sie smierdzaca won a oprocz tego penis ten za nic nie chcial stanac. stal tak jakby nie mogl a chlopak postanowil mnie wyruchac flakiem. oczywiscie z marnym skutkiem ale po calym zdarzeniu przed tydzien nie moglam chodzic od bolesnego nie trafiania w ta dziurke i obcierania, przestal mi sie podobac. bleee, czy mozna nazwac to moim pierwszym razem?

Gość anko banko
smierdzial ?

Gość malgurzata
"wyruchać flakiem" buehehe :D Muszę Cię rozczarować - chyba nadal jesteś dziewicą..

przepraszam, ale pod tym nickiem opisalem moją nieudana przygodę. od tamtej pory tylko walę pod zdjęcia w necie bo nie jestem w stanie zaspokoic kobiety

przepraszam, ale pod tym nickiem opisalem moją nieudana przygodę. od tamtej pory tylko walę pod zdjęcia w necie bo nie jestem w stanie zaspokoic kobiety

Gość malgurzata
"wyruchać flakiem" buehehe :D Muszę Cię rozczarować - chyba nadal jesteś dziewicą..

Gość malgurzata