Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość m1985

soraya

Polecane posty

Gość m1985

czy polecacie podkłady SORAYA???? zima mam zaczerwieniona skóre i since pod oczami. czy podkłady tej firmy dobrze kryją??? i najwazniejsze czy nie spływaja

Gość m1985
uzywa ktos?

Gość m1985
i nie spływaja kiedy z mrozu wchodzisz do ciepłego pomieszczenia? mialam kiedys podklad z sorai (juz dosyc dawno), nie pamietam nazwy... ale spływał z twarzy przy nagłej zmianie temperatur. teraz słysze ze te podkłady są polecane i wogole dobre ale mam po tamtym uraz

po nalozeniu tego podkladu mam skore jak modelka albo aktorka.naprawde.pokrywa wszystkie usterki.i dobrze sie trzyma.co najwazniejsze.

Gość m1985
i nie spływaja kiedy z mrozu wchodzisz do ciepłego pomieszczenia? mialam kiedys podklad z sorai (juz dosyc dawno), nie pamietam nazwy... ale spływał z twarzy przy nagłej zmianie temperatur. teraz słysze ze te podkłady są polecane i wogole dobre ale mam po tamtym uraz

Gość m1985
i nie spływają z twarzy przy zmianie temperatury??? bo niektóre podkłady (nawet znanych firm maja tą wade)

Gość m1985
i nie spływają z twarzy przy zmianie temperatury??? bo niektóre podkłady (nawet znanych firm maja tą wade)