Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mk 2007

czy ktoras z was zdecydowala sie na dziecko nie majac mieszkania

Polecane posty

Gość mk 2007

mam namysli mieszkanie z rodzicami.

Gość zaraz się
bęben pochwali -czyli myszka- ,że ma wille

Gość ja121
mieszkamy w domku jednorodzinnym moich rodzicow z mezem. jestem w 5 m-cu ciazy. czekamy jak sie wybuduje nasz blok a ma to byc w grudniu przyszlego roku. Nie narzekamy i nie chcemy wynajmowac mieszkania zeby nie tracic niepotrzebnie pieniedzy.

Jeśli stosunki między teściami czy rodzicami są zdrowe to czemu nie?? Jeśli jest inaczej to w żadnym wypadku.

Różnie się ukadła raz jest lepiej ,raz gorzej.W każdym razie nie ma to jak na swoim.

Gość tak i jeszcze raz tak
Mieszkamy z teściami i jest dobrze :) i chcemy mieć dziecko, teściwie w razie czego pomogą :) a swój domek wybudujemy za jakiś czas.

Ja się zdecydowałam :) Ciasno było, więc zaczęliśmy starać się o swoje. Jak mała miała 9 m-cy juz w swoim mieszkaliśmy. Dziecko to najlepsza motywacja :D

ja sie zdecydowalam ale uzgodnilismy ze jak tylko nam sie uda i zajde w ciaze to sie wyprowadzamy.. do mieszkania wynajetego bo niestety nie mamy bogatych rodzicow ktorzy kupiliby lokum, nie dostalismy spadku ani nie fartnelo nam sie z praca:P:P w rezultacie maz wynajmowal mieszkanie sam - pare godzin po moim porodzie:P

Gość wiadomo ze nie
bo co swoje to swoje

Nie!!!!nigdy!!!! ja teraz walcze o to zeby nie wracac do domu rodzinnego w ktorym mieszka ojciec ,stosunki miedzy mna a nim nie sa za bardzo...dom duży takze łakomy kąsek,teraz trwaja o to spory z mężem bo on widzi w tym sama kozysc materialna a ja wiem i czuje ze wiecej z tego bedzie problemow...moja mama 2 lata temu stamtad uciekla razem z moim rodzenstwem...ale to straszna historia...nie wierze ze ludzie sie zmieniaja ...dzisiaj jest tak a jutro moze byc inaczej...

jestem w stanie nawet chwilowo odejsc od męża żeby sie opamietał...bo teraz zachowuje sie tak jakby ten dom byl wazniejszy od nas...nie slucha moich racji ...nie slucha mojej mamy...mysli ze wszyscy ludzie sa dobrzy...chora akcja

wole mieszkac z mama i moim rodzenstwem w maly 2 pokojowym mieszkanku niez wracac do duzego domu z ktoryma mam w wiekszosci zle wspomnienia...

Gość pomaranczowy wpis
21:47 myszka83 nie bardzo rozumiem nie masz mieszkania własnego ??? mieszkasz z rodzicami ??? a co w tym takiego dziwnego???

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja mam swoje mieszkanie i narazie nie decyduje sie na dziecko