Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NieMamOrgazmuAlboOTymNieWiem

ORGAZM KOBIETY - MIT CZY PRAWDA I JAKIE TO UCZUCIE?

Polecane posty

czy istnieje? jak wyglada? sprobujcie opisac... ja mam cos takiego, ze bardzo mi pryzjemnie, milo..chce mi sie krzyczec i to robie...ale...pod pojeciem orgazm rozumiem cos innego.. 2 razy w zyciu mialam takie uczucie, jakby mi alkohol uderzyl do glowy (podczas seksu) takie zamroczenie, jakbym miala zaraz umrzec, jakby cos za chwile mialo sie stac...to bylo bardzo przyjemne..ale nagle..rozkojarzylam sie i minelo...tylko czy tak wyglada orgazm pochwowy???

Gość jagooo
podniecona bylas i tyle... orgazm...mmmmmmmmmmmm...miodzio

reno z toba zapewne tak :)

Dochodziłaś, ale nie doszłaś. Musisz więcej chodzić, to w końcu dojdziesz. ;)

Gość Orgazm u kobiety
to szatańska sprawa. Przyzwoite kobiety orgazmów nie miewają.

jak mnie swędzi ciało, nieważne w którym miejscu to gdy się drapię to jest mi przyjemnie... gdy nadchodzi orgazm to ja czuję coś podobnego z tym ze tysiąc razy intensywniej... o yeah :classic_cool: wiem, porównanie głupie ale inaczej tego wytłumaczyć nie umiem :P i dla mnie pytanie: czy ja miałam orgazm bo nie wiem? jest bzdurą jak się go ma to się to wie na 100% :D

Gość mit zdecydowanie mit
orgazm został wymyślony przez autorów SF:)

Gość Szczesliwy facet
za kazdym razem wiem kiedy moj skarb ma orgazm, bo ja tez wtedy mam bardzo intensywny i na drugi dzien moja luba zrobi dla mnie wszystko, i jeszcze jej to sprawia przyjemnosc

Lustesita ma racje:) To się wie:D Jak to okreslic? hmm.. Zaczynam drżeć... Czuje jakbym dotykała nieba.. Wszystko wydaje sie taaakie piękne.. ale trwa to kilka sekund..:)

moja luba miewa orgazmy z halucynacjami- przed oczami tworzy się jej obrazek, a to fala z japońskich grafik, a to pejzaż podmorski, a to deszczowy las tropikalny, a to padający śnieg... czy któraś z Was też tak ma??

ale faktem jest, że potem człowiek (kobieta :) ) rozkojarzony mocno przez jakiś czas. Czyli jeśli np cięzko się po \"tym czymś co chyba jest orgazmem, ale nie mam pewności\" prowadzi auto, albo nie mozna sklecić sensownych trzech zdań na temat - to BYŁ orgazm :)

Gość Szczesliwy facet
gdzies tu czytalem ze jak rozpoczyna sie orgazm to nabrac powietrza i wstrzymac, wyprobowalismy efekty mile niezmiernie

Gość Szczesliwy facet
bystry julku my po orgazmie spimy przez 20 min by miec sily na nastepny, a samochodem to rano jak juz jest dzien i czekamy na wieczor bo zyjemy po to by sie kochac

moja luba miewa orgazmy z halucynacjami- przed oczami tworzy się jej obrazek, a to fala z japońskich grafik, a to pejzaż podmorski, a to deszczowy las tropikalny, a to padający śnieg... czy któraś z Was też tak ma?? Ja tak nie mam ale za to mój czesto mówi ze musi z kosmosu zejść :P