Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mariolka4574

przyjaciel - kochanek lepszy niż stały partner

Polecane posty

Gość Mariolka4574

Gość nieeeeeeeeeeeeee

Gość taaaaaaaak

Gość a być może

Gość komiczne rozumiem ze
aby zwyciezyc wroga trzeba go poznac masz prenumerate Comopolitana?

nie mam, ale kiedy jedziemy gdzies na jakis dłuższy wyjazd z moją kobietą to kupujemy sobie Cosmopolitana i Men\'s Health... (to samo, tylko dla \"mężczyzn) i mamy ubaw po pachy czytając idiotyzmy jakie tam wypisują :D

Gość Po cholerę
wam faceci na boku. Odejsc od faceta co was nie zadowala a nie a nie puszczac sie na boku. Żenujące.

Gość komiczne rozumiem ze
jaaaasne ja jak uważam coś za shit to nie czytam tego wcale szkoda mi na to kasy

ktos tu nie zrozumiał tematu posta - to nie o zdradzie tylko o wyższości \"luźnego związku\"

shit, ale bardzo śmieszny.. a stac mnie by za kilka godzin dobregu ubawu zapłacic marne kilka zł

Gość yessssssss
nowatorska forma relacji międzyludzkiej- fucking friend. Wynmuszona szybkim tempem życia, zmianą obczyajowości, zmianami społecznymi, rodziny itd:D...lansowana obok innych nowinek. Tylko łatwo się w tym wszystkim pogubić.....potem są depresje, pustka , a miało być tak fajnie, tak nowocześnie...

Gość rggwregwgw
no... mój partner jest dla mnie przyjacielem i kochankiem, i jest mój a ja jego to najlepsza opcja

oczywiście forma jest dobra do czasu, bo zazwyczaj jedna ze stron angażuje sie uczuciowo.. a wymagac niczego nie moze, bo jasno postanowiono jak wyglądaja relacje... i finał jak przedmówca napisal

Ja tam wolę tałego partnera :) Niezobowiązujacy związek juz przerabiałam. To nie jest rozwiązanie na dłuższą metę... Ale są gusta i guściki :)

Gość yessssssss
właśnie,,,dlatego trzeba ludzie myslec, mysleć samodzielnie i mieć w gląd w siebie- czego tak naprawdę JA chcę???i czy taki związek naprawdę może mi to dać. Czy może wpadnę w pułapkę uczuć, bo...bo jestem tylko człowiekiem, a emocje są nie po to żeby je dusić i racjonalizować, tylko żeby je przeżywać. Taka relacja wydaje się być fajna, bo pozostajemy wolni, nie ma ciężaru odpowiedzialnośći, bo to jest układ itd. Niestety, rzadko kiedy takie realcje mają szczęśliwe zakończenia....choc z pewnością i takie są. W większości przypadków pojawia się wcześniej czy pózniej...pustka.

e tam yes - nie znasz sie ;) w cosmo napiszą ze modnie jest mieć ff i po prostu trzeba przerobic taki układ :)

Gość yessssssss
i guściczki...:P

Gość yessssssss
yes, a potem przychodnie zdrowia psychicznego pękaja w szwach, a przecież miało byc tak cool i tak trendy:classic_cool:

są jeszcze guściorosy :P mysle, że tutaj tak wsciekaja na mnie za tego cosmo, bo pewnie sporo jest tutaj jego czytelniczek :P wystarczyło popatrzec, jakie podniecenie, prawie ekstaze wywołała jedna \"mądra\" forumowiczka, ktora z zemsty za zdrade faceta uknuła zdrade odwetową :D oczywiscie w imie odbudowania związku i naprawy stosunków z partnerem ktorego zdradziła :P

Gość yessssssss
są jeszcze guściczeńki:P mam alergię na cosmo:o...i jeszcze na kilka innych pisemek:o

a co powiesz na los gustos? :) Ps poczytaj M H - chyba jeszcze gorszy niz cosmo :)

Gość yessssssss
a le guise?:) czytałam jakieś fragmenty na interii kiedyś w szumnym dziale-facet:o

Gość yessssssss
los gustos mechicos:classic_cool:

to jeszcze der gusten zostało :P nie czytalem nigdy nic w dziale facet... i nie zamierzam :P wole to forum ;)