Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czlowiek z katarem

Zapach dla mezczyzny

Polecane posty

Gość czlowiek z katarem

Chciałbym prosic o pomoc szanowne kafeterianki w wyborze meskich perfum.szukam zapachu ktory jest wyrazisty,a zarazem niedominujacy, lekki, swiezy, odpowiedni do mojego wieku 30 l.Malo popularny, lubie byc niepowtarzalny:) i bez dodatku pizma :)

Gość open road AVONU

Gość JOANNAAAAA
polecam ci ktorys perfum z hugo bossa lub dolce gabana sa rewelacyjne,zapachy te działają na moje zmysły:)sa są delikatne i tajemnicze.

Gość czlowiek z katarem
wiekszosc z tych zapachow znam, sa ladne ale szukamy dalej :)

Gość a dlaczego
bez dodatku piżma?

Gość JOANNAAAAA
hmm...

Gość czlowiek z katarem
a dlaczego bez dodatku piżma? nie lubie tego zapachu, jest ciezki jest skladnikiem wielu perfum , meskich,damskich tanich, drogich :)jest wszedzie blee

ostatnio odkrylam Hugo Boss SELECTION-bardzo ladne, lubie jeszcze HIGHER DIOR, ESCAPE-CK, DIOR HOMME, HUGO BOSS-SOUL,ISSEY HOMME,CHANEL ALLURE, HERRERA 212

Gość czlowiek z katarem
Ksiezniczka84--- sprawdze, skoro tak zachwalasz to mysle ze sie nie zawiode :) dzieki za wszystkie odpowiedzi, moje drogie panie :)

meryen nie wiesz co to piżmo? w perfumach? mam pytanie- jesteś upośledzony lekko czy bardziej...? :(

jesli pizmo js\\est tym o czymm ysle to nie mam go w str8 dl cibie ok 30 to czarny str8 albo czerwony!

Gość czlowiek z katarem
meryen-----------myslalem o takim zapachu , ktorego nie mozna kupic w supermarkecie :)

słuchaj chłopaczku mnie jeśli chcesz by kobiety na Ciebie leciały a nie dziewczynki z gimnazjum Gautlier-La Male Yve saint Laurent - M7 Hugo Boss -Egoiste (ewentualnie) a z tanich stary ale jary (tyle że popularny bardzo :( ) adidas active bodies

Gość czlowiek z katarem
oranżadka-------nie napinaj sie bo sie rozpuscisz :P nie chodzi mi o wyrywanie lasek, jestem handlowcem , 80% moich klientow to kobiety teraz rozumiesz po co to pytanie na kafeterii :P

dojrzałe kobiety chłopaczynko 30 letnia lubia zapachy pełne i ciepłe, czyli męskie a nie metroseksualne dla nastolatków i lansowane dla gejów....uważam, że 30 latkowi przystoi już pachnieć \"cięższymi\" by rzec powazniejszymi męskimi perfumami :) Polecam YSL-M7 lub poczciwego Gautliera-La Male...później mogę też dać Ci namiar na siebie ;)

Gość czlowiek z katarem
oranżadka----------nie lubie ciezkich i cieplych zapachow mdla mnie:P jestem mlodym energicznym facetem wiec szukam czegos lekkiego świeżego.Kiedys moze jak juz bede mial siwizne na skroniach i wczasy bede spedzal w ciechocinku przypomne sobie twoje dobre rady.... dzieki tez za propozycje, ale nie skorzystam :P teraz czas zajac sie praca jeszcze raz dziekuje a teraz w polprzysiadzie ..........

Gość kobieta mojego faceta
Kup sobie Lacoste -Red, super zapach.