Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana strasznie

Była mojego faceta prawdopodobnie jest z nim w ciąży...

Polecane posty

Gość
Na rozstanie moja żonka też mi powiedziała, ze jest w ciąży. Wściekły, żeby się zakatować biegłem podwójny maraton przez lasy. Koniec końców okazało się, że to taka niewinna kobieca złośliwość... :o Niech ją weźmie na na echocośtam i wtedy niech pomyśli. Co zaś do tego, że nigdy nie zostawiłby swojej laski to inna kwestia. do końca życia z nieodpowiadającą babą? Już to widzę...

Gość załamana strasznie
witajcie nic nie pisałam bo jak się można domyslc miałam urwanie głowy... to co przeszłam w piątek to przysłowiowe piekło na ziemi... ..ona niby twierdzi,ze jest w ciaży chociaż nie ma na to żadnych dowodów...:O:O...to jakis horror co wyprawia ta dziewczyna...matko,że takie cos wogóle wogóle po tym świecie chodzi... mamy wrazenie,że ona po prostu kłamie... a mnie doprowadziła do takich łez,że słów brak...:(

wydajesz mi się być naiwną osobą. Współczuję Ci tylu przykrych sytuacji w życiu, ale chyba musisz zastanowić się nad sobą wiesz nic nie dzieje się bez przyczyny i bez osób które tym \"przyczynom\" pomagaja Pozdrawiam i trzymaj się

Gość elwiraaaaa
niek oniecznie jest naiwna..różne rzeczy sie w życiu dzieją

Gość wy wszyscy macie sami
powazny peoblem ze soba, a autorka watku w szczegolnosci

Gość wy wszyscy macie sami
i jeszcze jedno: ty chyba lubisz wchodzc w zwiazki z jakimis nienormalnymi facetami... weź lepiej poszukaj kogos normalnego 🖐️