Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

onk3

Co sądzicie o samochodach citroen c 4

Polecane posty

Prosze czy ktos z was ma ten samochód i jakie macie uwagi i spostrzeżenia

Wszystkie francuzy mają ładną linię ale na krótko. Po chwili widok \"trąca mychą\" i te tandetne materiały wykończeniowe, kokpit jak w trabantach...nieeee.:O Zaletą jest zawieszenie.

zawieszenie to chyba jest troche nieskie w tych citorenach tak mi sie wydaje

osobiście wolę auta z większym kopem, toteż preferuję BMW, nie kupiłbym nigdy citroena zadnego, kwestia gustu i portfela

no własnie o prtfel chodzi bo wiesz na nowe bmw mnie nie stac

ale tu chodzi mi o nowy citroen taki z salonu tylko wiadomo ze jest tańszy niz bmw nowe

to jaki mi polecicie kupic w takiej mniej wiecej cenie citroen czy inny jakis

Lepszy używany niemiecki, niż nowy Citroen...:) Chyba że lubisz jeździć jednym przez lata...ja nie bardzo. Tak po 3 latach tracisz ponad połowę wartości. Nie wspomnę o częstych odwiedzinach servisu...:O

Osiołku ale ja jestem kobietą i mysle nim jeżdzic dopuki sie nie zepsuje tylko chce wlasnie taki aby sie nie psuł tak szybko

Gość właścicielka
Panowie zakochani w niemieckiej precyzji nie wkurzajcie mnie. Mam c4 i c4 picasso nowe i to są zajebiste samochodziki za rozsądną cenę. Mają co prawda inne charaktery ale sa nie awaryjne, wbrew panującej opinni, nowoczesną stylistykę i dobre wykończxenie. a pan co twierdzi ze sa w srodku jak trabanty niech sobie je z bliska obejrzy... A powtarzanie ze niemieckie sa cacy a francuskie be już straciło na ważności. pozdrawiam

Gość hger
citroen to nie jest dobry samochod .Chociaz stylizacja dla kobiety moze być.

Gość właścicielka
Ciekawa jestem na jakiej podstawie wszyscy twierdzą ze to złe samochody?? Nie watpie że ktoś miał złe doświadczenia, podobnie jak ludzie mają z oplem, vw, audi czy bmw. To zależy od egzemplarza a nie kraju z którego wywodzi się koncern. A jeśli ktoś trierdzi że stylistyka jest damska to niech sobie spojrzy na c4 3-drzwiowe. A najlepiej by było na nowe c5 którego jeszcze nie ma na polskim rynku i wtedy dyskutuje

15 lat w branży motoryzacyjnej...wystarczy za argument?? Elektryka i elektronika, trochę się narozbierałem aut i wiem co dobre, co tandeta. A francuzy szybko się starzeją optycznie i nie jestem nieobiektywny. Popatrz na Renault Lagunę..niby nowy a już \"mycha\" nie wspomnę o Citroenie Xantii, Xary czy XM. Auta innych firm w porównaniu do nich się tak nie \"posunęły\" w wyglądzie.

Gość a ja kupilam uzywanego matia
a wszyscy mi odradzali ze to gowno koreanskie ze sie psuje i takie tam...a odradzałymi to osoby ktore kupowaly w tym czasie 20letnie hyundaje , 15 letnie maluchy bez progów itp. "doradzali" mi kupno wlasnie takich aut ze niby takie niezawodne...a ja kupilam matiza mam go 1,5roku nigdy mnie nie zawiodl, pali 5l/100km, ubezpiecznie jest nie dorgie, czesci tanie ... fakt nie ma kopa jak bmw ale na moje potrzeby wystarczy. jedyny minus to rdza ktora wychochodzi w miejscach znaczkow deawoo