Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta mojego faceta

Nadmiar uczuć od faceta - prawdziwy czy udawany?

Polecane posty

Udawal 3 lata, hmmm niezlym musial być aktorem.

kobieta --> odpowiedz na pytanie, jesli mozesz... PS ludzie udaja nieraz dluzej, tym bardziej ze razem nie mieszkaja...

I dziwi mnie to, bo takie udawanie to poświecanie w sumie samego siebie. Jestem z kimś, nie kocham go - przecież to chore. A może to tylko ja nie umiem przystosować sie do obecnie panujących "wolnych" związkow gdzie każdy robi co chce....

Kwiatek - sorki, ale jakie pytanie?

Gość a Komiczne to ma nawet
kobieta -> no dlaczego nie chce mieszkac z twoimi rodzicami? boi sie ze go zjedzą? :P

ama_leta --> to niech sie doklada do kosztow utrzymania domu, to mu nie wygarna.. tak samo ona moze mu wygarnac jakby sami mieszkali, argument żaden... kobieta mojego faceta , to dlaczego on nie chce mieszkac z twoimi rodzicami?

ama_leta --> sorry, to nie bylo ladne, ale sie nie moglem powstrzymac. zirytowalo mnie glownie to ze wzielas mnie za dziewczyne.. no i co to za stwierdzenie \"to jest niehigieniczne\" ? mozesz to wytlumaczyc?

ama_leta --> masz racje... ale jak masz takie \"osobne\" gospodarstwo to wydaje mi sie ze nie powinno byc źle. tzn. sam nie mieszkalem ale znam ludzi ktorzy tak robia i nie narzekaja jakos... ja mieszkam w mieszkanku w bloku i tu zgadzam sie z toba w 100% - tylko osobne mieszkanie wchodzi w gre...

hmmm, ja mysle ze to zalezy naprawde od ludzi. albo sa tacy ktorza uszanuja twoja odrebnosc i prywatnosc albo nie. diabel jak zwykle tkwi w szczegółach ;) no ale my tu gadu-gadu, a autorka sie zmyła :P ja sie tez niedlugo wylogowuje z tej zabawy ;)

Gość kobiettkaa
ej, dziewczyny, przeczytała topik. I mowa jest o tym, ze on w ogóle nie chce zamieszkać razem, a wy już roztrząsacie, ze dobrze że nie chce z rodzicami, i mu sie nie dziwicie! Mnie droga autorko topiku martwiło by to, ze on zyje tylko teraźniejszoscią. I ty się chyba tez tym martwisz. Myslę, ze to dlatego miał kilkanascie kobiet przed Tobą, bo żadnej się NIE ZADEKLAROWAŁ. A kobiety po jakimś czasie tego oczekują, bo jak słusznie zauważyłaś, chodzić ze sobą prze 5 lat jak nastolatki, to w waszym wieku bez sensu.