Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aqua-Femineee

cnota, dziewictwo,i inne podobne..

Polecane posty

Gość Aqua-Femineee

jakie są Wasze doświadczenia?

Gość Formaldehyd
Zawsze się człowiek musi namęczyć, zanim bzyknie taką jedną ... Zaliczałęm z kilkanaście razy i powiem wprost: za dużo zachodu, za mało radochy. Wolę laski "odkonserwowane" ...

Gość Ważka26
Nie ma co czymac dla meza po ślubie

Gość karolinka z gogolina
studiowalam na polibudzie wizec kolegow facetow mialam na peczki a na stopie czysto kolezenskiej mialam dostep do wielu rozmow i meskich tejemnic. otoz okazuje sie, ze 90% facetow chce za mlodu ruchac co popadnie, im ladniejsze tym lepsze, ale na zone ma byc dziewica. ot taka meska logika. jeden z kolgow zwierzyl sie kiedys ze zostawil "dziwke jedna" jak to okreslil bo okzalo sie, ze miala przed nim chlopaka, z ktorym przezyla pierwszy raz.

Na szczęscie mnie nikt nie tknął .. Nawet nie musiałam stawiać oporu. Nie wiem tylko, czy to od tych upławó, co je mam od 4 lat ... Ale mniejsza o to. Teraz mam faceta, ale jestem dzielna i dalej mu nie daję! Zobaczymy, jak wytrzyma z pięć lat, to znaczy że mnie kocha, a wtedy, kto wiem, może nawet mu się obnażę przy zapalonym świetle ...

Gość Aqua-Femineee
karolina!!5 lat???oszalałaś, nie żartuj;)

Gość dziewictwo jest OK
byleby tylko te dziewice byly dosc otwarte na sex od strony psychicznej prawiczki tez sa OK, ale bez przesady ;)

ja jestem zadania, że jak kocha to poczeka nawet i 10...

niech sobie poczeka, przynajmniej będe miałą pewnośc że kocha.

Gość cholaBoga

Gość cholaBoga
i co a jego potrzeby ?? ma se walić do tego czasu ???

niech by tylko spróbował...

Gość Aqua-Femineee
taa, przed 70tką może Wam się uda...będą Was cucić po trzysekundowych akcjach:P

Dzięki, dziewczyny! Pomogłyście mi rozwiązać zagadkę, która nurtowała mnie od dawna. A mianowcie, wszędzie - na wersalce, dywanie, ścianach lodówki, itp. - pojawiały się takie dziwne plamy, jakby wyschnięty lukier. Teraz już wiem: on pewnie wali gruchę po kryjomu: Nie daruję!

Gość roger0000
ztego co czytam dupczycie doslownie i w przenosni,mamusia z tatusiem tesz was udupcyla ale zapomniala wychowac,dlatego ze na poczatek powiem ze dupczenie to osobista sprawa poza wiedza podstawowa trzeba miec wiedze sumienia ,a polega ona na tym ze sa ruzne osobowosci czlowieka jedni nie przykladaja do seksu uwagi i dla nich jest on niczym siku,drudzy o spokojnej natuze potrzebuja uniesienia milosci,mozecie uprawiac setki razy ,ale gdy sie zakochacie to bedzie wasz pierwszy raz ,dla niektorych moze byc szkiem ibedzie sie zadreczac ze oddala,oddal komus nie wlascwemu ,jesli sie kogos kocha to jest zawsze pierwszy raz

Gość latte_
takk jesttt i jedyne czego nie rozumiem, to oceniania wszytskich do okoła, zamiast zając się swoim własnym życiem erotycznym :D