Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasieczka

dzis 2 kreski

Polecane posty

Gość Kasieczka

rano zrobilam test i wyszly dwie krechy, potem polecialam do apteki po drugi i wyszlo to samo. mamy juz corcie 3 latka, a teraz jestesmy w dosc trudnej sytuacji finansowej i mieszkalnej, niewiem czy sie cieszyc czy plakac, moge liczy na slowa pocieszenia... jestem w dolku

Gość Kasieczka
totalnie mi zle, maz jest w wojsku, jestem z tym sama, jutro mu powiem bo jade do niego. nie mam pracy, miszkanie wynajmujemy,,, jestem zalamana

Gość Skoro tak to trzeba
było wcześniej o tym pomyśleć i sie zabezpieczyć!

Gość yjryjryj
faktycznie załamka :( i co planujesz? urodzisz?

Gość kasieczka
dzieki naprawde, tylko tu moge miec wsparcie

gratuluje i zazdroszcze. I mysle ze wszystko sie ulozy a 4 lata to fajna różnica wieku miedzy dzieciaczkami :)

Gość kasieczka
ale mam fantastycznych tesciow, wiem ze mi pomoga, mam kochajacego meza wiem ze z ni jakos to przetrwam, ale nie wiem co zrobie.. liczylam na slowa otuchy a nie o wasze opinie, nienajlepsze zreszta, nie chce komentarzy, chce pocieszenia bo puki co jestem z tym sama

Gość yjryjryj
A macie pracę?

Kasieczka :) ciesz się dziewczyno, człowiek w sytuacjach kryzysowych bardzo często daje sobie radę dużo lepiej, niż normalnie. Nawet nie masz pojęcia jak ja chciałabym ujrzeć dwie kreseczki.... Kochana głowa do góry..... ja Ci gratuluję z całego serducha :)

Gość kasieczka
dziekuje MaMami, to jest ten plus wlasnie ze beda sie razem bawic... mysle pozytywnie ale czasem nie umiem

Gość kasieczka
Aga26 dziekuje, wiem ze wiele kobiet chcialo by byc na moim miejscu i ujrzec pozytywny wynik na tescie, ja tez wczesniej chcialam ale nie teraz w takiej sytuacji. wiem ze poradzimy sobie bo musimy. kiedy zaszlam w pierwsza ciaze bylam w jeszcze gorszej sytuacji i jakos bylo. dziekuje

Gość SanSan
Gratuluje, no nic stalo sie :) nie wie m jaka forma antykoncepcji zawiodla, jezeli bylo AZ tak zle, trzeba bylo pomyslec nad jakims porzadnym zabezpieczeniem teraz pozostaje sie tylko cieszyc, przypominj sobie czy kiedy zaszlas z 1 dzieckiem oplywaliscie w luksusach? pewnie nie, i co nie dalas rady? Twoja corka chodzi brudna i glodna? pewnie nie, wiec i z 2 dzieckiem dacie sobie rade :)

kasieczka jasen ze sobie poradzicie. Jak sie o czyms za duzo mysli to sie wydaje za trudne i nie do przejscia a jak juz przyjdzie co do czego to wszystko jest ok :)

no widzisz Kasieczka :):):) wcale nie jest tak źle... daliście radę radę z pierwszym dzieciątkiem, dacie radę i z drugim :) życzę Wam z całego serca spokoju i zdrówka :)

Gość kasieczka
dziekuje wam. to mnie podbudowalo. wiecie jak sie dowiedzialam to wyplakalm chyba wszystkie lzy, to byla dla mnie jakas abstrakcja, jak sen. teraz jakos troszke widze to z innej strony, dziekuje wam naprawde dziewczyny, tu przynajmniej czlowiem moze podniesc sie na duchu jak sie czyta taki opinie. fakt, corcia jest moim najkochanszym szkrabem, nie chodzi brudna i gloda, a kiedy myslalam ze nie damy razy, bylo naprawde jezszce gorzej, dzieki