Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ektera

Jaki prezent na złote gody??? pomóżcie

Polecane posty

Gość ektera

Moi dziadkowie wyprawiają złote gody - od pewnego czasu zasatanwiam się nad prezentem dla nich i ... po prostu mam problem. Nie chę dawać żadnego zdjęcia, czy drzewa genealogicznego, bo wiem że ciocia myśli nad czymś takim :) A więc co ja mogę dać?

Gość Kaska_19.
krem na zmarszczki

Gość ektera
Ale śmieszne ... A ile mogą mieć jak to złote gody... Są starsi. Zresztą to chyba bez różnicy ile mają lat!!!

Proponuje kupić dziadkom coś przydatnego, żeby później nie powiedzieli, że "niepotrzebnie" pieniądze wydaliśmy.. jak to zazwyczaj mówią babcia z dziadkiem. Z doświadczenia też wiem, że dziadkowie, już od czasów wojny nie inwestują w nowe ręczniki, ani pościel, także może to być dobrym prezentem. Kiedyś kupowałam taki zestaw ręczników w pudełku przez internet, bodajże na stronie maxcotton.pl, tanie, dobrej jakości i na prezent jak znalazł. Polecam i uważam, że im się to przyda.

Gość kkkkkkkkiiiiiiikkkkkkaaaaaa
albo złożcie się z rodzinka na wyjazd dziadków do jakiegos sanatorium lub wlasnie takiego miejsca uzdrowiskowego. napewno dawno nie byli - jeśli sa w miare sprawni dlaczego mieliby z takiej opcji nie skorzystac Nie znam ich statusu materialnego a wiadomo nie wszystkich emerytów stać na takie wyjazdy

Gość Klaudulia
Ja z resztą kuzynów i rodzeństwem zrzuciliśmy się na Speedcooka dla babci :) Jest zachwycona, bo jak twierdzi "po tylu latach tradycyjnego gotowania może popróbować czegoś nowego" :)

Gość gość
Może ktoś pomoże i coś doradzi. Mamy (ja i mąż) zaproszenie na złote gody. Nie mam kompletnie pomysłu na prezent. Zaproszenie jest od ciotki męża. Prezent osobisty typu drzewo genealogiczne, jakieś zdjęcia przerobione odpada bo nie mamy tak bliskich kontraktów. Chciałabym coś neutralnego . Ja widziałam ich w sumie może z pięć razy. Mieszkamy za granicą i w pl będziemy akurat na wakacjach.

Gość gość
URNA dla niej

Gość gośćczekoladowapanna
W sumie to ja mam podobny problem. Moi sąsiedzi też obchodzą złote gody, zostaliśmy zaproszeni. Myślałam o jakimś drobnym upominku w stylu pudełko na herbatę a do pudełka włożyć kopertę i 500 zł, ale poczytałam że kasa to obciach na taką okoliczność i już pomysłu mi brakło:(

Gość gość
Na złote gody kupiłam kosz z herbatami i kubkami. Dobrym prezentem może być też zapach do domu np: rituals, albo jakaś duża ozdobna świeca zapachowa.

wszystko zależy od tego kim dla Ciebie jest to małżeństwo. Jeśli to np rodzice chyba warto poszukać czego innego. Przy takiej rocznicy chyba mega ważnej można poszukać czegoś bardzie indywidualnego, spersonalizowanego np taki grawerowany obraz na sklep.tuprezenty.pl Jubileusz-rodzic%C3%B3w-prezent-e1557786 - będzie wisiał i przypominał o tej pięknej rocznicy.