Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 88766

co cie nie zabije to cie wzmocni - bzdura!

Polecane posty

Gość uuupuppupupu

Gość to jest strasznie idiotyczne
powiedzenie, moim zdaniem... Nie cierpie go :O Zgadzam sie - bzdura!

Gość to jest strasznie idiotyczne
Vivirra ---> Moze Ciebie by to sklonilo to takich refleksji... Mnie jednak cos innego podnosi na duchu. Nie ciagle porazki ;) Jestem innym typem ;)

a jak nie chcą cię przyjąć do żadnej pracy bo nigdznie sięnie nadajesz? to co ma cię to wzmocnić? Przeglądasz oferty i nie spełniasz wymagań żadnej... :O a potem przecież są testy, rozmowy kwalifikacyjne tak niesamowicie wzmocni mnie 330 odrzucenie w procesie selekcji a to mnie czeka 🖐️

Jak jkieś głupole twierdzą inaczej niż autorka niech się do mnie zgłoszą:P.Jak śrubokrętem, w nerki obydwie dostaną to niech objawią te wzmocnienie:P.Czekam a palantów i palantki co tak bełkoczą:P.Za publiczne głoszenie takich bzdur powinno takie chlastanie być obowiązkowe.

Gość lita
cała prawda życiowa zawarta jest w tym powiedzeniu. 20 lat kopniaków od życia, więcej a nawet mnóstwo porażek. Z każdej potrafiłam sie podnieść , kolejna porażka wymagała ode mnie więcej czasu i wysiłku aby sie pozbierać ale po każdej kolejnej czułam sie silniejsza czytaj twardsza a może wręcz bardziej cyniczna, każda mnie czegoś uczyła .

Gość To skąd do k urwy nędzy
tyle samobojcow?

wzmacnia tych, ktorzy potrafia wyciagnac wnioski na pryszlosc. Tych, ktorzy nie znaja slowa porazka, a jedynie nauka. Tych silnych wzmacnia, znaczy :) A jak ktos lubi byc ofiara to nawet po pasmie sukcesow ta ofiara bedzie :)

Gość dla mnie to powiedzenie
nie jest bzdura...akurat nie chodzi mi o zwiazki, ale o jakies codzienne sprawy wg mnie sa to madre slowa, trzeba wyciagnac wnioski ze wczesniejszych doswiadczen ktore sprawia ze stajesz sie silniejszy i lepiej pozniej ci rozwiazywac problemy

\" lita cała prawda życiowa zawarta jest w tym powiedzeniu. 20 lat kopniaków od życia, więcej a nawet mnóstwo porażek. Z każdej potrafiłam sie podnieść , kolejna porażka wymagała ode mnie więcej czasu i wysiłku aby sie pozbierać ale po każdej kolejnej czułam sie silniejsza czytaj twardsza a może wręcz bardziej cyniczna, każda mnie czegoś uczyła . \" Zamów nożownika żeby cie pochlastał to zmądrzejesz po takiej akcji:P

Gość uuupuppupupu

Gość do Akacji
mazurek wyjąłeś mi to z ust:) A ma wzmacniać uwierzenie miłowanie:)

Gość nie wiem jak wy ale ja widzę
ech żalenie nastolatek i przedszkole autorko żałosna jesteś

Gość sama jestes żałosna
nastolatek? no sorry, ale tylko egzaltowane nastolatki mogą wierzyć że niepowodzenia wzmacniają więc chyba odwrotnie, dziecino...

Gość nie wiem jak wy ale ja widzę
ja mam 30 lat i to jest prawda co cię nie zabije to wzmocni hahahaha takie jest życie

Zgadzam się,że to idiotyczna myśl. Gdy ktoś rzuca mi takim tekstem, to od razu mam mdłości i czuję, że nie chcę mieć nic wspólnego z człowiekiem, który powtarza na okrągło ten banał. Ewa 33 żadna bzdura może jak ktoś jest słaby, to nie ma czego wzmacniać ale normalnie stabilnego psychicznie i umiejącego wyciągać logiczne wnioski człowieka niepowodzenia wzmacniają, i to na wiele sposobów rozumiem że wyciąganie logicznych wniosków ma skłaniać do zmiany postawy życiowej... ? Wiesz, kto jest tak naprawdę słaby ? Człowiek, który wyzbywa się wrażliwości, uodparnia na niepowodzenia , ten u którego wykształcają się mechanizmy obronne, który boi się postąpić jeszcze raz tak samo, zaryzykować i przedkłada rozsądek nad uczucia. Silnych ludzi złe doświadczenie niczego nie uczą albo przynajmniej nie zmieniają, nie wpływają na ich sposób myślenia, gdyż wiedzą że w razie kolejnej porażki też sobie z nią poradzą.