Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość saraaaa123

jak to jest ze stypendium socjalnym?

Polecane posty

Gość saraaaa123

czy jesli zarabiam 500 zl ( stypednia sa u nas od dochodu na osobe 550) nie mieszkam z rodzicami( ktorzy maja wysokie dochody) to mam szanse na stypendium socjalne? czy w takim przypadku licza sie moje dochody, czy rodzicow?prosze o pomoc

Gość saraaaa123
?????

Gość saraaaa123
mieszam głową bigos cyganom

jesli skolujes zjakis papierek ze rodzice cie wogole nie utrzumujanie daja kasy to moze i przejdzie. wiem ze niektorzy to praktykowali na mojej uczelni.

Gość saraaaa123
a jak ten papierek skolowac? gdzie moge dostac informacje w ogole na takie tematy?

Gość agggggaaaa
jesli jestes zameldowana tam gdzie rodzice musisz policzyc rowniez ich dochody i jelsi jest tam ktos jeszcze zameldowany kto zarabia to jego tez a kwota miesieczna na osobe nie moze przekroczyc 571 zl

na mojej uczelni jest cos takiego jak samorzad studencki i wydzialowe rady studentow. a papierek to nie wiem rodzice pisza oswiadczenie? nie mam pojecia. najlpeiej idz zapytac do kogos kto zajmuje sie przynawaniem i rozpastywaniem wnisokow o stypendia.

jeśli masz samodzielnośc finansową potwierdzoną papierkiem z US to prawdopodobnie dostaniesz stypendium. Ale jeśli pracujesz na czarno, od niedawna, to musisz rozliczac się do stypy z rodzicami.

Gość saraaaa123
niedlugo podpisze umowe w pracy, bo dopiero ja zaczelam, nie na czasno, legalnie na pol etatu. na razie pracuje kroto, ale w tym roku i tak juz za pozno na stypenium, bo juz nie mozna skladac wnioskow, mysle o przyszlym roku akademickim