Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MATI99

!!! Jaki polecacie samochód do 11 tyś !!!

Polecane posty

nadinee88 hm...mowisz ze niemieckie auta sa dobre? szkoda tylko ze to nie do konca niemieckie auta skoro czesci silnikow sa na polskich czesciach:D znam wielu mechanikow, elektormechanikow i samam w przyszlosci tez bede sie tym zajmowac i wiem ze japonskie auta sa bardzo dobre, jak dla mnie nawet lepsze niz \"niemieckie\". jedyny wyjatek to chyba tylko audi.

Gość MATI99
Ta toyota nawet fajna ,ale chyba bardziej podoba mi się GOLF 3 I KOCHANI JAK KTOŚ ZAUWARZYŁ JESTEM FACETEM MATI -TO OD MATEUSZA :)

Gość już mężatka..
polecam mazdę 323f. fajne, nie za duże autko. albo fiata bravo lub brava. zależy w jakim celu kupujesz autko, czy masz rodzinę itp. wiele rzeczy musisz wziąść pod uwagę. pozdrawiam,

fakt ze moze maja silniki polskie ale nie znam nikogo kto by powiedzail ze nie sa zolidne,zadko tez przyjezdzaja do warsztatu ,najwiecej jest fordow i fiatow to tez daje do myslenia tak jak i to ze ty jeszcze sie nie zajmujesz mechanika ;)

\"mimo tego ze jestem kobieta wiem co mowie mam meza mechanika\" to ze masz meza mechanika nie oznacza ze ty masz racje. ja sie tym interesuje od dluzszego czasu a moje studia sa z tym zwiazne...wiec wiem troche wiecej niz ty, skoro opierasz sie tylko na tym co ci maz mechanik mowi:o

Gość Mam do sprzedania
Renault Megane Coupe.Rok produkcji 1996.Cena 9.500 oczywiscie do uzgodnienia

Gość mam męża mechanika ale
sama nawet nie skończyłam podstawówki. I mówię to ja. Żona faceta po zawodówce! A teraz wsiadam do swojego japońskiego forda...

Gość abac
Więc jak MATI - na co się zdecydowales !

Gość MATI99
DZIĘKI WSZYSTKIM ZOBACZĘ GOLFA 3 I RENÓWKE LAGUNĘ POZDRO PS. starsi powiedzieli że jak by co to dokopsają troche kaski :)

Gość Audi B4 jest fajne
a te fiaty,matizy,golfy to gówno!!!!

opel Corsa jest spoko, (mój \"były\" pierwszy własny samochód). Swietny zwłaszcza na miasto, a i na trasie dobrze się sprawował, niedużo pali, jest zwrotny, mój był bezawaryjny mimo swoich prawie 10 lat, dopóki mi go ktoś nie skasował 😡 No i całkiem zgrabnie się prezentuje.

Gość doramafi
a ja si zgadzam z nadine ,niemieckie sa najlepsze sam wybieram tylko w takich japonskie i francuskie to gowno swieta prawda

Gość Daewoo__
Lanos z gazem. Za tę kase znajdziesz nawet full wypas z klimą i ABS Albo Nubira Części od cholery i tanie.

Gość lallalal
a ja polecam suzuki baleno....bardzo malo pali......sama nim jezdze i uwazam ze to super autko....ale nastepne kupie juz Audi A4

ja planuję kupno auta w przyszlym roku - takiego do 15tys. Mój brat (kierowca od ponad 20lat) polecami mi golfa III, polo albo fabie (to juz bardziej mój pomysl bo podoba mi sie wizualnie a na technice sie nie znam :P) - jazda glownie w miescie do pracy, na zakupy.

Gość kaviii
aja powiem tak w starych autach marka i model sie licza polowicznie bo wazniejsze jak utrzymane, jaki przebieg, kto jezdzil czy stukniete, no w jakim stanie po prostu.... to jest jak totolotek - kupisz dwie stare mazdy jedna pojezdzisz 3 lata bez napraw w drugiej za miesiac silnik jebnie