Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to kto co jak

jak zaspokoic kobiete

Polecane posty

Gość to kto co jak

mam 19 lat i spotykam sie od 2 tygodni ze wspaniała dziewczyna ona zaprosiła mnie dzisiaj na noc do domu do jej rodzice jada na dzialke i chyba ona chce sie kochac ale ja jeszcze tego nigdy nie robilem troche sie boje ze ja zawiode z tego co wieem ona jest dosc doswiadczona w tych sprawach nie chce zeby sie ze mnie smiala prosze poradzcie jak zrobic zeby byla zadowolona

jak to ma być Twój pierwszy raz to na 99 % dojdziesz po 2 ruchach w niej :P :P ale nie przejmuj sie to normalne ;) ochłoniesz pół godzinki i zaczniecie od nowa ;) a co do sposobu to nie ma 1 sprawdzonego ;) poproś ją żeby Ci mówiła czego chce i jak masz to robić i będzie ok ;)

Gość to kto co jak
ale ona podobno jest bardzo doswiadczona miała juz kilku starszych chłopaków w wiele razy to z nimi robila

no więc dlatego powiedz jej, że to Twój pierwszy raz bo sama sie i tak zorientuje (jesli faktycznie jest taka doświadczona :P ) i powiedz, żeby Cię pokierowała i tyle ;) nie ma sie czego wstydzić bynajmniej :D każdy musi ten pierwszy raz przeżyć ;)

Gość to kto co jak
koledzy wspominali mi ze ona jest o zmianie płci i ze ma penisa czy to moze byc prawda???

Gość jupjupiiii
na dzialke o tej porze roku? wroca jak nic !!