Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MaRcYcHa

jak poradzic sobie z ta chandra i zwatpieniem we wszystko?

Polecane posty

ostatnio cos ze mna jest nie tak.mam ciagle dola,strasznie sie martwie wszystkim....w szkole sie mecze,moja grupa na studiach to ludzie KUJONY I TYLKO KUJONY,nie ma z nimi tematow do rozmow,tylko szkola nic wiecej...do innej gr nie moge sie przeniesc wiec bardzo mi w tej ciezko....dobrze ze mam kochajacego chlopaka...tylko ze przez moje zle samopoczucie potrafie sie odbijac na nim....jak mysle o szkole to plakac mi sie chce...ostatnio kazde male niepowodzenie mnie zalamuje,nigdy taka nie bylam.moj chlopak probuje mnie rozsmieszac,a zlosci mnie jeszcze bardziej....nawet mowi zebym poszla do pracy na pol etatu(studiuje dziennie( zebym miala zajety czas i moze byloby lepiej ale ja sadze ze bym nie dala rady....co zrobic zeby bylo lepiej ?? :(

Gość jak dla mnie to
taki okres, musisz o po prostu przeczekac:) a moze w grupie jest chociaz 1 osoba, ktora ylko wydaje sie byc kujonem ale tak naprawde nie jest a nie gadalas znia dotychczas bo jest zamknieta w sobie czy cus?yhm?

a może nie ma tematów do rozmów bo się nie znacie, znacie tylko ze szkoły więc nie ma nic innego o czym możecie gadać... proste :D albo wszyscy są nieśmiali i zakompleksieni, albo zależy im na przyszłości i się starają... kto wie? a ty od razu pretensje, że obcy ludzie nie spełniają twoich oczekiwań, nieładnie 🖐️