Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktośśśik

jak przekonać faceta do

Polecane posty

Gość ktośśśik
no to tylko pozazdrościc Twojej partnerce -ogórek ;)

a może się wstydzi a chce?? napomsknij tak jakby nigdy nic i może zalapie :-)

cos ty Ogorek czy ty sie wstydziłes ogladac cipke swojej dziewczyny? To było ciekawe zobaczyc ,ale nie wiązało sie z lizaniem zeby jej było przyjemnie a z tym zeby się spuscic.

kurde zawsze lubilem polizać :-) a jak facet się wzbrania to może się wstydzi zacząć bo uważa, że ona nie chce! jak sie jest młodym to różne rzeczy w głowie siedzą!! poczytaj niektóre tematy :-)

ktośśśik... z tego wyciągnij wniosek że faceta swojego musisz wychować żeby robił ci dobrze bo tego nie mamy zakodowane i dlatego tak cenieni są starsi faceci przez mlode dziewczyny

Gość ktośśśik
oj, on wie , że ja tego chce! i tak sobie mysle ,że te jego gadanie , ze on chce żeby mi było bardzo dobrze to tylko gadanie i nic wiecej. coz na razie zobaczymy jak sprawa sie rozwinie.

no masz problem ale jak napisano wyżej-wychowanie dobra rzecz!! i trzeba zacząć jak najwcześniej póki material podatny na obróbkę ! pozdrawiam :-)

Gość ktośśśik
jakis tam facet! fajnie godosz ;) masz racje, musze sie za niego zabrac i go jakos przekonac, bo poza tym mankamentem to jest suuuper pod kazdym wzgledem, no moze prawie kazdym ;)

Gość ktośśśik
tylko , ze probuje... mowie czasem delikatnie ze bym chciala czasem bardziej doslownie, tlumacze mu ze mi to sprawia przyjemnosc....uhhh, a on mow, ze jak bedzie mial nastroj to zrobi to, no to wtedy nic tylko usiąść i płakać nad swym losem ;)

Gość jakajakajaaa
zaproponuj pozycje 69

Wiesz co ja ci to obrazowo wytłumaczę mechanizm seksualny faceta. Wyglada to tak jak bys chciała bardzo siku a twoj facet by ci mowił ze jeszcze nie rob bo on chce popatrzec jak wygladasz tak na granicy sikania i wstawiał by ci gadkę w nieskonczonosc To tak wyglada mechanizm u nas spuszczenia sie .Dlatego musisz postawić ultimaum że zadnej laski mu nie zrobisz dopuki on cie nie zaspokoi minetką i koniec

Gość ktośśśik
no to jest mysl, ale z drugiej strony zmuszac kogos do czegos....ja bym chciala zeby to on sam chcial, wiem ze to glupie. a Ty jakis tam facet zrobil bys to(pod warunkiem ze dotad miales opory) pod takim ultimatum? i sprawiloby Ci przyjemnisć?

facet nie jest kobieta - zapamietaj to i nie istnieje gwałt na swoim facecie jak on powie ci że nie chce a ty mu wyciagniesz fiuta u mu go postawisz.Inaczej i tak sobie zwali o czym nie bedziesz wiedziala bo sperma sie produkuje cały czas.Tez miałem taka kora postępowała jak ty bo jej nie wypadalo tak postepowac a ja szdłem na łatwizne.Szybko sprawnie sobie ulżyć

Gość ktośśśik
czyli po prostu byc twardą? i mowic czego chce? ale skoro wczesniej probowalam i skutku nie przynosilo? ale powolo mnie przekonujesz w koncu ja tez zasługuję na to by bylo mi dobrze!

Gość ktośśśik
ja myslama jescze zeby ostatni raz z nim pogadac na ten temat, ale jak on wspomni ze chce lodzika ;), powiem mu czego ja chce i ze to sparwai mi ogromna przyjemnosc i spytam sie czemu mi tego nie robi, bo moze faktycznie jest jakis powod i wtedy zmuszac nie bede.

do pewnych metod osiagnia orgazmu przez partnera(ke )trzeba sie dostosować i kazda ze stron pownna brac to pod uwage .EWiedzac ze z kobietami jest trudniej .Trwa to czasami i rok Mało jest par ktore są dopasowane od pierwszego stosunku .Jeżeli nie da sie tego zrobic powinno się zmienic partnera.

Gość ktośśśik
oj zmieniac partnera to bym nie chciala, bo pod innymi wzgledami jest super, tylko to nie jest takie. a jakajakajaaa napisla zeby 69 zaproponowac, proponowalam nie byl zachwycony i nie sprobowalismy.

Cipka ma specyficzny zapach jak facet nie ma doswiadczenia w seksie to ten zapach kobiety nie wiąze z przyjemnoscia stosunku moze tez byc powodem ,ze on skupia sie na zapachu Masz problem z malo doswiadczonym partnerem ,ale takie jest prawo mlodosci zczasem bedziesz smiała sie z tego ile problemu sprawiała dla twojego faceta minetka

z 6/9 pozycja jest dla wprawionych w seksie facetow ,bo akurat nos jego bedzie w poblizu obdytu a tam jest inny zapach .Musicie do tej pozycji wykąpac sie wspolnie umyc dokladnie okolice odbytu i splukac obficie woda zeby widział i nie miał skojarzeń Raczej wolałbym zebys raczej go przygotowała do minetki bo jak sadze tą metoda dochodzisz do orgazmu

Gość ktośśśik
dzięki za dobre słowa i taką piekną wizję przyszłości, generalnie pieszczenie łechtaczki sprawia mi przyjemność ale palcem to nie to samo...., mamy duzo czasu (mam nadzieje, odpukac)zeby sie siebie nawzajem uczyc, ale masz racje ze musze go wychowac, zeby nie przyzwyczaił się do takiego zachowania jak teraz,

Gość jedna na depresji
Ja tak miałam, troche mu gledziłam, troche delikatnych argumentów. i po 5 miesiacach złamał sie :) Nie wiem co bylo powodem. Mysle ze bał sie ze nie bedzie potrafił

Gość koniecznie reaguj na lizanie
to go podnieci i bedzie chetniej lizal w przyszlosci . Nie lez jak kloda po cichu i czekaj na orgazm !