Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jenette

Mężczyźni, czy kupujecie swoim kobietom bieliznę?

Polecane posty

Zastanawiam się, jak faceci robią zakupy dla kobiet w sklepach z bielizną (chodzo o miarę i czy się nie krępują). Kiedyś obiecałam koledze z grupy, że pomogę mu kupic prezent dla jego Zuzanny :), w zamian za co w ramach wdzięczności miał mnie zaprosić na obiad. Zdziwiłam się, gdy zaprowadził mnie do sklepu z bielizną, wybrał jakieś fatałaszki i poprosił mnie o przymierzenie w ramach prezentacji, bo ponoć moja figura odpowiadała Jej rozmiarom. Otworzyłam oczy i przy sprzedawczyni wypaliłam, że za taką usługę to mi wisi obiad, ale chyba u Tiffanego. No cóż, sprzedawczyni chyba nie za bardzo skumała, bo zaczerwieniła sie i poszła do innych klientów.

Gość moj maz bardzo
czesto mi kupuje najczesciej majteczki zna moj rozmiar wiec nie ma z tym problemu kochaniutki jest

Gość moj maz bardzo
czesto mi kupuje najczesciej majteczki zna moj rozmiar wiec nie ma z tym problemu kochaniutki jest

Gość moj maz bardzo

Gość henk1
Oczywiście! jeżeli się kocha to zawszę dba się o tę miłośc.A pupa ładnie ubrana jedynie przyciąga.Oładny kwiatek trzeba dbac.

Gość moj maz bardzo
czesto mi kupuje bielizne najczesciej majteczki,zna moj rozmiar wiec nie ma z tym zadnego problemu Kochaniutki jest:)

Gość henk1
Oczywiście! jeżeli się kocha to zawszę dba się o tę miłośc.A pupa ładnie ubrana jedynie przyciąga.Oładny kwiatek trzeba dbac bo inaczej znajdzie się inny ogrodnik.

Gość moj maz bardzo
czesto mi kupuje bielizne najczesciej majteczki,zna moj rozmiar wiec nie ma z tym zadnego problemu Kochaniutki jest:)

mój o mi kupuje staniki...ładne....wyszukane..ale niestety zawsze o rozmiar za duze...:D:p no cóz...pomarzyc kazdy moze;)

Gość Tiffany to chyba jubiler
a nie restaurator... :o

Gość Lola......
Hehe, trafiłam na ten wątek po czterech latach od jego założenia i muszę to napisać - tak, Tiffany to jubiler, a pomyłka wynikła chyba od tytułu filmu "Śniadanie u Tiffany'ego", którego ktoś uznał za restaurację :D

Gość Lola......
Nie szukałam, trafiłam przypadkowo :)