Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak trudno jest

jak odejsc od meza bedac matka

Polecane posty

Gość jak trudno jest

nie potrafie z nim juz byc, chce odejsc, jednak jestem bez pracy, bez mieszkania, nie mam doswiadczenia ( mam tylko skonczone studia magisterskie - historie), rodziny... trwam w tym zwiazku tylko dlatego bo wiem ze nie bede miala sie gdzie podziac z dzieckiem nie mam juz sily tak dluzej zyc, tak bardzo chce odejsc ale wiem ze bez niego jestem nikim:((

Gość taki se gość
przecież prace możesz podjąć będąc z nim a wtedy będziesz już bardziej niezależna i może polepszy ci sie też samoocena ;)

Gość kasienia 27
Popieram. Znajdz prace, stań sie niezależna postaraj sie odkładać troche pieniędzy na okres przejściowy gdybyś od męża odeszła. Głowa do góry, musisz czerpac szczęście z twojego dziecka!

Gość czująca to samo
boże jak ja dobrze cię rozumiem, a te wszystkie osoby które mówią "stań się niezależna"nie zdają sobie sprawy jakie to jest trudne...

Gość jak trudno jest
moje ostatnie slowa swiadcza o tym ze znam swoja sytuacje... jestem bez niego nikim dla innych: nie mam gdzie mieszkac, za co sie utrzymac, nie mam rodziny ktora moglaby mi pomoc.. on ma to wszytko.. jak mam isc do pracy? co zrobic z 4 miesiecznym dzieckiem? przeciez nie moge go zostawic, to dla mnie bardzo wazne by byc przy dziecku i samodzielnie je wychowywac.. najgorszejest to ze przez najblizszy rok jestem skazana na tego czlowieka:( boze a ja myslalam ze to bedzie na zawsze, ze on jest inny i ze sie nigdy nic nie zmieni:(

Gość jak trudno jest
znajdz prace stan sie niezalezna rzuc go jakie to proste...:O

Gość musisz wiec wytrzymac
nie zadreczaj sie, nie rozmyslaj jak ci zle. skoro nie masz mozliwosci to musisz zostac. maluzek podrosnie, idz do pracy, zorientujesz sie czy dasz sobie sama rade. ja osobiscie przejechałam sie na swoim facecie gdy w waznym momencie mojego zycia, ale bylam juz w ciąży, rodzna tego nie akceptowala, on byl jedyną osobą która sie mną zajęła w tym czasie,pomogla. przez dlugi czas czekalam az maly podrosnie i pojde do pracy zeby odejsc. zaczełam pracowac, ale chec na odejscie mi odeszła :-)