Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Córka Neo

do posiadaczy NEOSTRADY!

Polecane posty

Gość Córka Neo

Od kilku dni zaczęła wariować mi Neostrada, tzn co pewien czas rozłącza się, po czym nie może się zsynchronizować. Czasem restart kompa pomaga, a czasem nic nie robię i np po 15 minutach znów można się połączyć. Myślałam, że to może oni mają jakieś problemy. Czy u was też tak się dzieje czy może to wina wirusa?

Gość Posiadaczka neostrady
Mi tez sie tak czasami dzieje. Wydaje mi sie ze restart komputera nie ma nci do rzeczy i nie jest potrzebny, wystarczy odłaczyc kabel rpzy modemie i po chwili znowu podlaczyc, poczekac az diody sie ustabilizują i połączyc.

Gość Córka Neo
Własnie wyjmuje ten kabelek z modemu a gdy wkładam z powrotem diody mimo to nie chcą się zsynchronizowac- tzn migają non stop.

to normalne :P miałam tak przez pewien okres czasu czesto, ciagle rozlaczalo i wywalało, pozniej jakies pol roku dobrze i pozniej przez jakis czas znowu.... az w koncu sie tak zjebalo brzydko mowiac ze przez 2 miesiace miałam internet moze ze 3 razy na 15 minut ;] odziwo pomogla pomoc panów z TP, ale w takim przerywaniu watpie zeby co zaradzili. u mnie narazie (tfu tfu) jest spokoj;]

Gość chętnie doradzę
Sama nic nie wymyślisz! W każdym przypadku kłopotów z Neo dzwoń do konsultanta. Oni są bardzo skuteczni. Problemy z Neo pojawiają się masowo i falami, mają charakter sezonowej mody. Co sezon to inna przypadłość. Zupełnie niepotrzebnie znosisz te niedogodności, ponieważ konsultant pomoże Ci je zlikwidować od ręki. Do następnego razu ;-)

Gość Córka Neo
Dziękuję za pomoc :)

Gość gość
PfLteFFvVpfSr3EG3pXkVvhI