Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość steskiona21

Jak powiedziec dowidzenia....

Polecane posty

Gość steskiona21

Jak rozstac sie przy tym nie ranic... gdy tyle lat juz razem spedzonych... przestalam go kochac let trwam w tym zwiazku dalej...czy to ma sens :(

Gość poprostu
szczerze!

Gość facetttt
pomysl ze jak jestes z nim i niekochasz go to dopiero go ranisz,pogadaj znim ze to sensu nie ma,uolnijcie sie od siebie

Gość steskiona21
Po prostu od czasu, kiedy poznałam tego drugiego, penis Artura wydaje się taki miękki. Nie chcę go już więcej!

Gość steskiona21
szczerze... tylko skad wziac tyle odwagi by spalic te wszystkie laczace nas mosty... by zaczac zycie od nowa :(

Gość facetttt
muszisz sie zdobyc na odwage i tyle.albo flustracja tak narosnie ze kiedys wybuchniesz i powiesz mu, ja to zrobiłem i nie załuje, jestem nareszcie siba i nie musze byc kims kim nie jestem

Gość boli mnie bardzo
Hey, spotykalam sie kiedys z chlopakam, ktory wczesniej byl w związku przez 5 lat (caly okres studiow). Powiedzial ze nadszed moment kiedy przestal byc szczesliwy a ona zaczela mowic o domu, dziecku... Wyszedl z kolegami, pocalowal dziewczyne, wrocil do domu i jej o tym powiedzial. Plakala. Rozstali sie. Byl szczery. Uwielbiam go, uwielbiam na niego patrzec, ale on szuka siebie. Ma 28 lat. Ktos kiedys bedzie z nim bardzo szczesliwy.

Gość steskiona21
Czy myślicie, że to łatwe? Nie wiem, jak wyżyję sama. Pensja Artura w Biedronce nie była może najwyższa, ale zawsze na niedzielna kaszankę starczało. A teraz ...

Gość steskiona21
Wstrętni podszywacze! Odczepcie się! Co wy wiecie o życiu i problemach? I skąd to głupie imię Artur? Uparliście się na mnie. I wcale nie pracuje w żadnej Biedronce, tylko jest zmianowym u McDonald'sa!