Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mangolcia

gra nerwow....

Polecane posty

Gość mangolcia

Witam.napisze w skrocie: lata temu poznalam mezczyzne (rok mlodzy ode mnie) i zakochalam sie po uszy.On tez nie mogl sobie mnie wybic z glowy. Ale...Oboje mielismy chlopaka/dziewczyne, ktorzy byli od nas baardzo daleko(bo nawet na innym kontynencie)ja zerwalam z chlopakiem,by byc uczciwa, on nie-bo twierdzil,ze ona sie rozsypie i ze to bardzo dobry czlowiek(a w ogole, to z nim stracila dziewictwo, jesli to ma jakis wplyw...Byli ze soba 3 lata-tak jak ja ze swoim).jego strategia-to unikac z nia kontaktu.Po 2 latach, nie tylko wiem, ze maja z soba kontakt, ale jeszcze wiele razy przylapalam go na klamstwach(np. wciaz ma jej nr telefonu w komorce, a po tym, jak mu kazalam go wykasowac, a ona zmienila nr(ktory ja znam) to go zakamuflowal i jeszcze mi wmawial, ze to nr kolegi.zawsze jak sie o to klocimy, to mi mowi, ze to sprawa tylko miedzy nim a nia i ze kim ja sobie mysle, ze jestem.Sam natomiast sprawdza mi komorke i komputer i po kazdej klotni wpiera mi, ze chce z nim zerwac, zeby wrocic do swojego byleg. Co ja mam o tym wsdzystkim myslec??? bo rece mi opadaja. Myslalam, ze to ten jedyny na ktorego czekalam cale zycie, a tu co?Czy ona wciaz rzeczywiscie jest dla niego wazniejsza niz ja? :-((

Gość czyli....niech ja zrozumiem
"zerwalam z chlopakiem,by byc uczciwa, on nie-bo twierdzil,ze ona sie rozsypie i ze to bardzo dobry czlowiek" jestescie razem ale on nie zerwal z byla....?!?

Gość oiku
postaram wyjasnic to ze spojrzenia psychologii klinicznej. jak to sie mowi, ludzie czesto oceniaja innych po sobie. tzn czesto np facet ktory zdradza, posadza zone o zdrade. ktos , kto klamie posadza o klamstwo innych. to nie musi byc pewnik, taki 100procentowy, ale czesto tak jest. facet mojej siostry urzadzal jej dzikie awantury, ze wyzywajaco sie ubiera, ze patrzy "takim" wzrokiem na kogos tam, sprawdzal jej komorke i gg. darl sie w nieboglosy, ze ona chce go zostawic, opuscic go, jego chce opuscic. potem wyszlo na jaw, ze od dawna ma inna:( oczywiscie zycze ci, aby w twoim przypadku bylo jednak inaczej

Gość magnolcia
tak, dokladnie. twierdzi, ze to bardzo dobry, ufny czlowiek i ze by jej tym rozwalil psychike, tymbardziej, ze byl jej pierwsza miloscia. Ona mieszka jakies 4 i pol godz. drogi samochodem od nas, ale nie wiem, czy od tego czasu sie widzieli...

dalej nie rozumiem ;) czyli masz do niego pretensje ze utrzymuje kontakt ze swoja dziewczyna?

Gość magnolcia
no tak, bo ona nic nie wie i caly czas sie z nim kontaktuje i robi mu wode z mozgu (widze nieraz po jego zachowaniu), a on nie zamierza z tym nic zrobic. Kumpela mi poradzila, zebym o niej nigdy nie wspominala, bo widzi, ze on jest za mna i zebym mu zaufala i bedzie dobrze i co? wczoraj do mnie przyszedl i oskarzyl mnie, ze niby do niej "wydzwaniam po nocach i zebym jej dala spokoj do cholery jasnej!". Tym gorzej, ze JA TEGO NIE ROBIE, a on swiecie wierzy ze to ja. Czuje sie strasznie ponizona...:"-(

no nie nie kupuje tej historii

Gość magnolcia
no tak...czuje sie oszukana. nie wiem, czy dobrze zrobilam zgadzajac sie na taki uklad. namowil mnie, zebym mu zaufala, a on to zrobi po swojemu (tzn. zerwie z nia)A ja sie zgodzilam. Teraz nie mam pewnosci, czy to nie byla jakas gra i moze on wcale nie zamierzal tego robic. Czuje sie jak ta trzecia, gorsza...