Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na porządnego chlopaka

Czy dziewczyna, która straciła dziewictwo na imprezie ma szansę

Polecane posty

Gość na porządnego chlopaka

Czy dziewczyna, która straciła dziewictwo pijana z obcym facetem ma szansę na porządnego chłopaka? Czy porządny chłopak zaakceptuje ją z takim doświadczeniem?

Gość Winko Klasztorne
Miałam tak podobnie jak Ty. Straciłam dziewictwo ale z dwoma na raz. Ja byłam pijana oni również, no cóż tak czasem bywa. Na wszelki wypadek lepiej by było dla związku żeby ten ,,porządny" chłopak nigdy nie dowiedził się o tej zaistniałej sytuacji. Mógłby to zaakceptować ale i wypomnieć oraz mieć pretensje do Ciebie. W niektórych przypadkach lepiej nie wyjawiać swoich tajemnic w napływie szczerości.

Tez uwazam tak jak osoba,ktora pisala przede mna.Jesli bylabys pijana jeszcze kiedykolwiek to od razu by Ci zaczal wypominac i ublizac... Ale az taka zalana bylas,ze takie cos zrobilas... :O

Owszem, ma.. żona mojego faceta straciła dziewictwo z żulem poznanym pod sklepme nocnym :O a on i tak sie z nią ożenił (wpadka)

Gość Jestem facetem i powiem krotko
Nie chcialbym miec dziewczyny, co stracila cnote w taki sposob, w ogole bym nie chcial miec dziewczyny, co juz uprawiala jakikolwiek seks bez milosci, seks dla seksu czy tez miala przygode. Nie chce dziewczyny co spala wiecej niz z 2 facetami

Szanowac sie baby! nie puszczac sie! seks z milosci i zadnych przygod i seksu dla seksu! a samo pozadanie to milosc! porzadna dziewczyna kocha sie tylko z prawdziwej milosci i nie uznaje przygod

Gość
Możesz nie mówić, gorzej tylko jak się potem wyda. A przy wielkiej \"życzliwości\" ludzkiej często się wydaje. Poza tym baba co daje bezmyślnie po pijaku, to zaden materiał na dziewczynę/partnerkę/żonę. Wypije gdzies kiedy, kiedy jej facet nie będzie jej pilnował i rogi gotowe...

Gość
Typ I: Goście, którzy pukali dziewczynki jeno po przejściach i się wstydzą, że mieli tylko takie Typ II: Zakompleksione prawiczki, które szukaniem dziewicy usprawiedliwiają przed samymi soba niemoc łóżkową. Typ III; Typ trzeci kurwiarze, którzy jebali w dziesiątkach, i absolutnie nie chcą dziewczyn używanych, bo wiedzą co to znaczy być używanym :P Typ IV: ? Ktoś może poszerzyć tę typologię? :P

Typ X: Zakompleksione prawiczki, które szukaniem dziewicy uspokajają swoje obawy przed porównaniem z poprzednimi partnerami i kompromitacją na całej linii. to mnie może czekać :O

Porzadni faceci, ktorzy chca miec porzadne kobiety. Ja dziewictwa nie wymagam, ale nie chce dziewczyny co juz kiedykolwiek uprawiala seks bez milosci, czyli sie puscila. Chce w miare czystej, czyli takiej co miala maks 2 facetow w lozku, ale z milosci

Akurat malo ktory prawiczek obawia sie porownania, bo nie ma czego. Poza tym madra, porzadna, czula dziewczyna bedzie wyrozumiala i zrozumie, ze facet jest prawiczkiem i trzeba dac mu czas zeby sie nauczyl itp.

Gość mozambijka
"Jestem facetem i powiem krotko (...)Chce w miare czystej, czyli takiej co miala maks 2 facetow w lozku, ale z milosci" To kochliwej szukasz. :D