Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghghgh

PROBLEM Z POWIĘKSZENIEM SIE PIERSI W CIĄŻY!!CZY COS NIE TAK JEST??

Polecane posty

Gość ghghgh

biust powieksza sie w ciązy często ale dopiero pod koniec ciazy a ja ajestem dopiero w 3 miesiącu a piersi powiekszyly sie o dwa rozmiary..to chyba nienormalne :(

Gość nina83
piersi powiekzaja sie juz od poczatku ciązy to normalne zjawisko

Gość niezgodze sieeee
MOZE I TAK ALE NIE AŻ O DWA ROZMIARY W TRZECIM MIESIACY JAK PISZE AUTORKA W OSTATNIM TAK.

Eee tam. Ja skoczyłam z D tak, że wyciekałam z E. Na początku ciąży. Potem już nie rosły znacznie, po porodzie też. Różne kobiety są.

W pierwszej ciąży nic mi się nie powiększyły a w 2-giej właśnie o 2 rozmiary już od początku dokładnie aż 9 cm. Niestety już wróciły do normalnych rozmiarów czego b. załuję.

nie przejmuj się, ja mam normalnie 75C a w ciążach zawsze skok na D na początku i E pod koniec ciąży i podczas karmienia. Po odstawieniu od piersi ZAWSZE powrót do C. Zmiana staników na większy rozmiar i masz spokój. Jeżeli jest dobrze dobrany i ćwiczysz mięsień piersiowy wielki to masz jak w banku, że nawet nie utracą pierwotnego kształtu.

Gość mnie tam urosly na poczatku
i tyle (z 70B na 75C) - a jestem pod koniec osmego miesiaca....

Gość alabc
Pomyśl ile radości dla twojego faceta mój zawsze się cieszył ;)) Nie martw się po ciąży i karmieniu przeważnie wracają do normalnego rozmiaru:))niestety:((