Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Listopad 17, 2007 I bedę robił panienkom zdjęcia tego co mają pod spódnicą.Zapraszam też chetne;).Znany i oczywiście bardzo w tym doświadczony fotograf Amant Wszech Czasów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a............... Napisano Listopad 17, 2007 jestem rozczarowana ...a miałam nadzieje że zrobisz sobie extra fotkę ... :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Listopad 17, 2007 Powinny zacząć działać odnośniki.A temat o moim obrazku był ale skasowali:O.A ja myślę ze dobrze by było w Warszawie podziałac:P. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matylda* 1 Napisano Listopad 17, 2007 A gdzie kupiłeś ? na wyprzedaży staroci ?:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Listopad 17, 2007 To jest nowy.Ponad 500 kosztował:O. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matylda* 1 Napisano Listopad 17, 2007 No tak....czego można się spodziewać po takim amancie -fura,burak,i komóra :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Listopad 17, 2007 Co sie. nie podoba:P?Napisałem ile kosztował i już marudzisz nie wiadomo czemu:O.Ale Ty to uwielbiasz marudzić:P.Nie znasz mnie i się wyrażasz bez sensu :O. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matylda* 1 Napisano Listopad 17, 2007 Prowadzę dochodzenie tak samo jak Ty prowadzisz względem mnie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Listopad 17, 2007 To niewłaściwe wnioski wyciągasz:P.A fura i komóra do podrywania zwykle są bardzo przydatne:P. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matylda* 1 Napisano Listopad 17, 2007 Mnie nie złapiesz na ten lep :P...no może jak byś zaczał wiersze pisać czy choćby sonecik :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kociłapci Napisano Listopad 17, 2007 "fura i komóra" boze amant ty to jestes wiesniak 1 klasa ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Listopad 17, 2007 Wcale nie jestem wieśniak:P.Tylko rozumię czym kusić a to nie moja wina że tym się kusi:O. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matylda* 1 Napisano Listopad 17, 2007 O matko..tyle czasu mineło..zdrzemnąłeś się przy ekranie czy co ?:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kociłapci 0 Napisano Listopad 17, 2007 kogo ty kusisz telefonem komórkowym i samochodem? element społeczny ? pijaków? no kogo bo teraz nawet dziedci maja telefony.:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kociłapci 0 Napisano Listopad 17, 2007 nie,nie spał buszował po innym tamacie i imadło zamawiał :P:P:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matylda* 1 Napisano Listopad 17, 2007 A...myślałam że poszedł w kimono Zzzzz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Listopad 17, 2007 Ale jak nie a czym smarować to jest problem bo prawie żadna nie sponsoruje:O.Więc skąd te zdziewienie ze uważam że powinienem mieć:O? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach