Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agiie

Ludzie stworzeni do bycia samemu.. jak myślicie jest coś takiego?

Polecane posty

Człowiek jest zwierzęciem stadnym i raczej nie ma czegoś takiego jak ludzie stworzeni do życia samemu, z drugiej strony istnieją jednostki aspołeczne więc jest to możliwe jednak jak dla mnie to dewiacja

Gość taki sobie typek
No pewnie, że istnieje coś takiego. Niektórzy mają takie osobowości i takie cechy charakteru, które uniemożliwiają im normalne pożycie z drugą osobą. Choć będą próbowali, to i tak nie uda im się stworzyć stałego związku.

ja wygrałem rozwiń myśl bo trochę jej nie pojmuje

ale ja nie mówię o byciu samotnym.. tylko o byciu samemu.

są tacy wieczni chłopcy i tacy co ich nosi po świecie i nigdzie miejsca nie zagrzeją, są też tacy co z kwiatka na kwiatek

agiie uściślij temat bo wyjdzie dyskusja wynikająca z błędnego rozumienia myśli przewodniej

Sprzedawca Ty za krótko jesteś sam żeby mówić że jesteś do tego stworzony.. koronczarka - to się tyczy obu płci.. Gnom - chodzi mi osoby które nie sprawdzają w byciu w związku .. z różnych pwodów.. ale mają znajomych przyjaciół.. żyją z ludźmi, ale nie mają partnera.. nie chodzi mi o osoby które są same w sensie bez przyjaciół, znajomych... noi bez partnera

nie mają partnera i wzasadzie oprócz kilku kwesti i ten brak nie przeszkadza.

agiie to precyzuje i teraz mogę stwierdzić że takie osoby są. powodem może być niedojrzałość do związku i lepiej żeby nie szukały na siłę bo jakoś potem dopiero jest nieciekawie. jak są szczęśliwe bez związku to niech nie unieszczęśliwiają innych szkoda że tak żadko osoby zadają sobie pytanie czy są gotowe na związek. Potem okazuje się że dwie osoby męczą się ze sobą ze względu na inne priorytety singiel będzie miał zawsze inne niż osoba która chce związku

może takie, co poświęcają się dla kariery, aktorki, piosenkarki, damy polityczne :) ale sama nie wiem

koronczarka ja mam taką żonę która tak naprawdę powinna być singlem wierz mi że takie osoby są

koronczarka znawcą to może nie ale doswiadczenia mam

A ja jestem sama i chcę być sama i nie poświęcam sie dla kariery Nie prowadzę dysput, nie kłócę się z nikim, nie musż euprawiać sexu na żądanie, nie musze po nikim sprzątać i tyrać w domu gdy ktoś akurat oglada mecz albo jest na piwku z kolegami. Mam wypełniony czas na maxa -staram się by tak było może kiedyś...... ale jakoś mi nie śpieszno Niech ktoś nie myśli że to dla wygodnictwa , bo pewnie zaraz ktoś się tak wypowie Widzę jak jest w związkach i na razie nie mam zamiaru-może znajdzie się kiedyś ten cool a jak nie to trudno

no bo krótko.. w ilu związkach byłeś?.. a noi szukasz dalej .. a przerwe masz krótką. możesz powiedzieć że wolisz być sam..? że tak jest Ci lepiej.. wystarczają Ci znajomi i przyjaciele.. czasem jakiś wypad.. a wzasadzie to nie potrzebujesz drugiej osoby w sensie partnera na stałe. potrafisz wytrzymac z kims w zwiazku widzac go codziennie dłużej niż kilka miesięcy powiedzmy choć to i tak długo 6misiecy?

każdy ma swoje doświadczenia a jeśli można być wścibskim, to dlaczego twoja żona powinna być singlem, tak blisko tematu topiku ? :)

dlatego że bardziej interesuje ją jej prywatny świat niż związek.....nie widzieliśmy się tydzień troche dłużej pracowałem pierwszą żeczą jaką zrobiła po tygodniu niewidzenia się było włączenie komputera i wejście na forum na którym siedzi takich rzeczy są setki

hehehe zawsze lepiej żebyście wy mówiły facetowi co ma zrobić :P

no właśnie ja bym nie wytrzymała z kimś komu ciągle musze mówić co ma zrobić..