Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agiie

Ludzie stworzeni do bycia samemu.. jak myślicie jest coś takiego?

Polecane posty

jak by pominac ostatni krotki zwiazek.. ktory byl bardzo krotki... a ktory nauczyl mnie wiele.. to bedzie juz lecial z 3 rok.. ja nie szukam.. ale mam otwarte oczy.. szukac hmm.. chyba czegoś co zostało juz dawno zapomniane.. zaakceptowalem istote tego iz moge byc sam i czuc sie szczesliwym..

Jaka jest najcieńsza książka na świecie? - \"Co Mężczyźni Wiedzą o Kobietach\" Jaka jest najgrubsza książka na świecie? - “Co Mężczyźni Myślą, że Wiedzą o Kobietach”

mi tez wydaje sie, ze jestem takim czlowiekiem, ktory moze byc sam i mu z tym dobrze, wygodnie... ale mam kuzynke, ktora gdy jest sama jest nie do wytrzymania, placze, jeczy, mysli tylko o tym zeby wyjsc za maz....:O

Magda_anika wa wiesz jaka książka w życiu nie powstanie bo musiała by być pustą kartką... Co kobiety wiedzą o mężczyznach

biedny jesteś, gnomku, ciekawe, co powoduje, .że ludzie najbliżsi sobie zamykają się tak, przecież na początku zawsze jest inaczej :)

Kobiety zawsze myślą inaczej niż faceci i ... chwała im za to :)

koronczarka ja się już przyzwyczaiłem:P ale szans temu związkowi to dużych nie daje :P Magda_anika ale feminzm to przez ciebie przemawia :P już nie będę pisał kiedy kobieta jest podłączona z mózgiem ale... :P

dużo ludzi starej daty i nie tylko myśli że najlepszą rzeczą jaka moze spotkać kobiete do wyjście za mąż.. a bez niego jest bezwartościowa.. tzw. stara panna jest gorsza od rozwódki.. --- żona Gnoma jest poprostu indywidualistką i chyba rzeczywiście osobą która lubi być sama.. takie osoby albo znajdą swoich do związku albo unieszczęśliwią innych w związku. --- Andy to wkońcu Ty wiesz jak to z Tobą jest :) --- Linger - wg. mnie osoba stworzona do czegoś .. musi być w tym czymś szczęśliwa.

Dlaczego facet jest jak zapalenie wyrostka robaczkowego? Powoduje dużo cierpień, a jak się go pozbędziesz, to okazuje się, że do niczego nie był potrzebny Jakie są trzy największe nieszczęścia dla mężczyzny? - Śmierć żony, utrata pracy, RYSA NA LAKIERZE! Mężczyzna 1/3 życia spędza na spaniu. Pozostałą część poświęca na namawianie kobiet do przespania się z nim Dlaczego Bóg stworzył pierwszego mężczyznę? – Musiał zacząć od zera. – A dlaczego po stworzeniu kobiety nic już nie zrobił – Bo wreszcie stworzył coś doskonałego!

sprzedawca od kiedy:P kobiety chcą czuć ale nie idzie im to za dobrze:P patrzą przez pryzmat własnego egoizmu:P

Agie vbel Deko chbya potrzebujesz mojej terapii wstrzasowej , bo tematy Twoich topow mnie zaczynaja przerazac:D:D :)

kobiety i myślą i czują mężczyźni również.. nie ma wcale jakieś dużej różnicy pomędzy Nami.. a żeby zrozumieć drugą osobą\\ę wystarczy postawić się w jej sytuacji.. na jej miejscu.

Ciekawe jak faceci mówia na temat blondynek to hahahah a jak kobieta mów na temat faceta to zaraz feministka nie jestem feministką , rzadko chodzę w spodniach, nie ubieram się jak babochłop Dlaczego mężczyzna ma dziurkę na końcu penisa? - Żeby tlen miał którędy dotrzeć do mózgu

Magda śmierć żony przeżyję spokojnie:P utrate pracy też zawsze znajdę inną ale rysa na lakierze to naprawdę tragedia jeszcze jak gdzieś zw niewidocznym miejscu to może jakoś się pogodzę ale jak widoczna:P

A ja kocham kogoś nieosiągalnego już trochę ponad 14 lat. Moja miłość jest niezmienna i stała. Nigdy nie pokocham już nikogo innego. Tak więc - jestem i będę sama. Czy ja wiem, czy to aż takie złe? Można się przyzwyczaić... jest praca, hobby, przyjaciele... Oczywiście są też straszne dołki... ale one się zdarzają też osobom w związkach. Kiedyś czytałam takie słowa : Węgiel po umyciu go nie stanie się biały. To, czego nie można wyleczyć, trzeba przetrzymać...

agiie ale to wybitnie niektórym ciężko przychodzi:P

Agi--->masz rację. Secia--->Dekusiowi się chyba nudzi, albo zebrało się Jej na refleksję :) a co u Ciebie Seciku?

wczoraj przylecial kumpel z USA no i trzeba bylo zaimprezowac.. poszlismy do klubu takiego zwyklego... ile tam bylo wolnych kobiet to szok.. prawie wszystkie były ladne zadbane i z dobra praca.. tylko ja tam nie pasowalem...

\'\'dużo ludzi starej daty i nie tylko myśli że najlepszą rzeczą jaka moze spotkać kobiete do wyjście za mąż.. a bez niego jest bezwartościowa..\'\' razem z kuzynka jestesmy rownolatkami, mamy po 24 lata, ale ona wlasnie tak chyba uwaza...a ja sie przed malzenstwem raczej bronilam...

Czemu nie pasowałeś? Nie jesteś ładny, zadbany z dobrą pracą? Biedactwo :p

wg. mnie to jest takie troche mylne rozumowanie, że w związku z jakiś niewyjaśionych powodów będzie sielanka.. nie będzie kłopotów i dołków.. a przecież i tak i tak są kłopoty i są dołki.. a i tu i tam są ossby które mogą pomóc. jest tylko ta niezależność..