Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Medlinee

Poczułam się jak...idiotka....

Polecane posty

Gość przykre
tylko nie totalni !!! 😠 :D :p

Gość brak ci chłopa
ciężko nadąsaną kretynkę urazić jeszcze bardziej:) cały Pakistan czeka na ciebie, won 🖐️

i w przeciwieństwie do tych z którymi tu polemizowałam gość\"Brak ci chłopa\" okazał się tym który ma dziurke na końcu penisa by do mózgu powietrze dochodziła, w przeciwieństwie do niektórych inteligentnych tu facetów BRAK CI CHŁOPA=>WIESZ CZYM SIE RÓZNI TWÓJ ROZPOREK OD MOJEGO i co niektórych tu facetów? jak GO ROZEPNIESZ TO mózg ci wypada

Gość prawda jest taka panowie
żenada normalnie :O Trzeba by was faceci trochę dobrych manier nauczyć, bo macie poziom gorszy od małpy :P

Gość przykre
:D:D:D hehe dobre :D:D

Gość przykre
ty zenada.... wpierw do lustra popatrz zanim zaczniesz takie tony spiewac :o

A co ma piernik do wiatraka? :P Dobre maniery to dobre maniery. Żaden normalny facet nie powie "won" do kobiety... :O

heh aj spox są gocie z którymi rozmawisz inteligentnie i goście którzy mają mózg wtedy gdy w czasie sexu są do kobiety podłączeni nie przejmuję się takimi burakami

Gość przykre
to nie uogulniaj, nawet przecietnieinteligetnym powinno byc wiadomo ze ludzie dziela sie przedewszystkim na normalnych i debili od plci niezaleznie wiec prosze o ni mieszanie mnie z odchodami :o

Gość izzzzzzzzz
Nie wiem czym sie podniecać ze Włosi niby tacy wspaniali,a tak naprawde podrywają każdą na którą Polak by niestety nawet nie spojrzał.Wybaczcie ale ja nienawidze włochów sa nachalni i chodzi im tylko o sex.Wolę polskich facetów,przynajmniej idac ze mną nie ogladaja sie za innymi.Kiesys szedł Włoch ze swoją polska partnerką a przy niej zaczał wychwalac mnie.Współczuję tej dziewczynie,ja gardziłabym takim facetem i nie dłabym sie tak poniżac.

Gość
prawda jest taka panowiee=> rozumiem, że wyszłaś za obcokrajowca? :P

przykre=> czytaj co piszę nie uogólniam , wręcz cały czas zaznaczam że są col goście z którymi cały czas polemizowałam, więc sorry

nie apostoł ja nie wyszłam za nikogo-sorry wolę być sama, szczególnie jak miałabym się naciąć na jakiegoś buraka-nie uogólniajac

Gość przykre
no ..... burak i juz :D o czym mowa ..... a pani autorka sie normalnie wyglupila a teraz wini za to niewinnego meza ktory zmeczony z pracy przyszedl :D

I właśnie nie uogólniając z tym gościem w innym Topicu bardzo dobrze mi się polemizowało i właśnie mimo docinek nigdy (jak na razie nie okazał się prostakiem czy jakimś idiotycznym macho)

nie :P Ja nie mówię że oni są tacy wspaniali, ale Polacy po prostu... jak już kobietę mają to kompletnie nie potrafią jej docenić. Popatrzcie na przykład autorki topiku. Dziewczyna się postarała, chciała zrobić facetowi przyjemność i co? Super reakcja... :O załamać się można. Ale jak się na TV gapicie na wydekoltowane panienki, to aż Wam ślina leci do samej ziemi :P:P:P:P (oczywiście znowu te 90%, żeby nie było że uogólniam :P ) Jak się ma z takim zachowaniem do czynienia, to się potem wszystkiego odechciewa... :O

Gość przykre
Madziu to nie doCiebie bylo , chyba ze piszesz pod 2-ma nickami ;-)

PRZYKRE=> WIESZ FAKT FACECI LUBIA TAK, NO MOŻE NIE WSZYSCY I MOZE CHCIAŁA...HMMM JAKOŚ GO ZACHĘCIĆ NO ALE JA NA JEJ MIEJSCU MAJĄC OCHOTĘ NA SEX POCZEKAŁA BYM RACZEJ DO WIECZORA, ZAWSZE W CIĄGU DNIA MOŻNA INACZEJ SPROWOKOWAĆ

Gość przykre
ooooo postarala sie i nie zostala doceniona biedactwo ...... a on sie stara dziennie 8 godzin , jest to docenione ? stara sie laska faceta odciazyc zeby mial sily i ochote na nia ??? nie wiemy, wiec proponuje zakonczyc te idiotyzmy bez podstaw poniewaz niema nic bardziej niesprawiedliwego jak jechac po kims za jego plecami nie znajac jego pozycji ani zdania i budujac wszystko na podstawie wyznan jednej strony - jego przeciwnika w tym przypadku prowokanta tego tematu 🖐️

Gość przykre
Madzia- 16:20- :classic_cool: chyba juz Cie kocham za prawidlowe podejscie :D

do autorki na Twoim miejscu nastepnym razem zalozylabym sexowna sukienke, ponczochy i szpilki, oczywiscie \"zapominajac\" o bieliznie i ostentacyjnie zbieralabym sie do wyjscia z domu... gwarantuje, ze nie poczujesz sie wiecej jak idiotka a tym bardziej jak nieatrakcyjny worek ziemniakow :)

Gość kiss my ass*
:classic_cool:

Gość przykre
nie mam gg i nie chce ..... w zasadzie wirtualne spotkania to stracony czas - real jest :classic_cool:

Gość alicjaCK
co do Włochów.....co Wy pieprzycie. Znam Włochów bardzo dobrze bo sama jestem z jednym zaręczona i czuje się już na pół włoszką. Każda kobieta marzy żeby choć na chwile znaleźćsie we włoszech bo tam ją docenichceają i wielbią ! i wcale nie chodzi TYLKO o seks, choć jak wiadomo to kochliwy naród, ale jak nie chcesz to nie ! to polacy komplementują Cie tyle, aż wskoczysz im do łóżka A POTEM SIEMA NARA ! włoch Ci słodzi bo tak uważa naprawde, bo dla nich słowianki są bóstwem ! pójdziesz z nim do łóżka to nie pożałujesz bo są cudownmi kochankami, ale nie przesadzajcie że tylko o to im chodzi bo nawet ich nie znacie i wierzycie w stereotypy. Żczę każdej dziweczynie żeby odwiedziła włochy, wtedy poczuję się jak KOBIETA ! Włosi mają łatwość w okazywaniu uczuć, polac za bardzo są niepewni siebie, zakompleksieni i boją się odrzucenia. Taka prawda. chcecie to najeżdzajcie ile wlezie. Ja idąc ulicą w rzymie nn stop słyszę okrzyki zachwytu i komplementy, nikt się nie krępuje podejść i sie zapoznac! żeby Ci ploacy tacy byli to byłby raj na ziemi. Więc sory ale nie mówcie o nich źle i nie kierujcie sie stereotypami, zresztĄ...JAK CHCECIE !

Najbardziej mi się podoba tekst: \" słyszę okrzyki zachwytu i komplementy\" A zachwycają się czym? Chyba nie inteligencją? Hehe.

wy sie zbijacie z tego tematu ale to powazna sprawa,uwierzcie dla kobiety to jest bardzo przykre uczucie,gdy facet odmawia a co wiecej nie zauwaza nawet staran i zabiegow swojej kobiety.A teraz tak sobie mysle ze moze nie chce zauwazyc??/