Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poczatkujacy

gdzie kupujecie prezerwatywy???

Polecane posty

Gość wohhhj
na superapteka.pl ja kupuje

Gość Stefan Apteczny
"a czym się różnią np durexy kupione w aptece od tych kupionych np. w markecie?? bo nie kumam Przecież to jest to samo ... " Różnią się tym, że te z apteki dają gwarancję, że w razie "wpadki" wypłacają dożywotnią rentę przypadkowo powstałemu życiu. Tylko trzeba fakturę brać przy kupnie.

Gość Kolekcjiner
Tiaaa, jeszcze z przed wojny :D

Gość xoooomcx
w aptece, superapteka pl na przyklad

Gość asiuuulkka
co to za reklama superapteka.pl. nigdy tam nic nie kupie za ten spam

Gość w Rossmanie albo przy kasie
w markecie

Gość originel
ha! ja tez na superapteka kupuje

Gość on 30
nie kupuje lepiej jest na bosaka;)

pracuję w aptece, więc sobie kupuje to na co mam ochotę od samej siebie:P no i mam pewność jakości:) bałabym się kupować na allegro:P

Gość on 30
Dodam, że seks bez zabezpieczeń uprawiam od piętnastu lat i mój wał z kołdry się nie skarży. Nie dochowaliśmy się też niechcianego potomstwa. Po prawdzie, chcianego też nie, ale liczy się fakt :D

Gość rulllu
kurcze ja mam wacka 17 cm a szerokosc 4,8 cm i co teraz jak prezerwatywy zaczynaja sie od 52 szeroskosc?

Gość do impuls 28
Jesteś morderczynią! Za twoją sprawą dochodzić może do wielu aborcji. I ty jesteś za to współodpowiedzialna! Na szczęście ja zawsze sprawdzam czy w opakowaniu jest powietrze. Każdy kto sprawdza zauważy tą twoją dziurkę idiotko. I tak wiem, że to wymysły jakiegoś gimnazjalisty.

Gość Kupuję przez internet
i jest ok. Nie ma potrzeby przepłacać.

Gość współczuję Ci
doje.bałabym takiej idiotce, co gumki dziurawi:classic_cool:....

Gość efa efa efa
3 lata na gumkach. w kiosku (za 3zl nie pamietam firmy) lub w lidlu 12 szt cos za 7 zl. rzadziej new caress lub untimil. i rzadnej wpadki. Gdy sie nie umie zalozyc to nawet przy durexach sie wpadnie;]

Gość efa efa efa
3 lata na gumkach. w kiosku Taboo lub w lidlu 12 szt cos za 7 zl. rzadziej new caress lub untimil. i rzadnej wpadki. Gdy sie nie umie zalozyc to nawet przy durexach sie wpadnie;]

Gość no właśnie,
najważniejsze to dobrze założyć

Gość wsdfghj
gdzie akurat po drodze, proste.

Gość antoiija
ja tez na superapteka pl

Gość nietutejsza
do tlen 28. dziewczyno zastanów sie nad swoim głupim postepowaniem. jestes totalnie nieodpowiedzialna!!!! nie rozumiem tego tym bardziej ze sama korzystasz z antykoncepcji i chyba ie chcialabys aby ktos tobie zrobił taki głupi numer. jak juz ktos wspomnial przyczyniasz sie do wielu aborcji. rujnujesz zdrowie kobietom, które dokonaja aborcji bo to nie pozostaje bez sladu na psychice. poza tym przez twoje dzinne zachowanie wielu ludzi moze zarazic sie HIV i wieloma innymi chorobami! niszczysz zycie wielu ludziom wiedz o tym! kazdy ma prawo sam zdecydowac kiedy chce miec potomka. nie wszystkich stac na dziecko. wiekszosc mlodych nie ma pracy. takie czasy. z czego maja utrzymac dziecko?! to ze ty pracujesz (choc powinnas dawno wyleciec!!!!!!!!) nie oznacza ze wszyscy maja prace. chcesz skazac dziecko na zycie w biedzie. zeby rodzice nie mogli mu iczego zapewnic. albo nawet zabic swoje dziecko bo i tak sie zdarza! sam rodzic z bezsilnosci moze popelnic samobójstwo. zastanów sie nad tym co robisz. zgroza ze masz z tego frajde/ nawet nie wiesz co tak naprawde robisz. przemysl to zamiast sie chwalic bo nie ma czym. jak juz ktos wspomnial sama mozesz stac sie ofiara swojej głupoty! spirala nie chroni cie przed HIV itp. jakas inna idiotka tak jak ty moze przedziurawi gumkę a ty jej uzyjesz. zycie bywa przewrotne. to co komus zrobisz złego czesto wraca do ciebie! uwazaj zatem! i zmien swoje zachowanie!

Gość chmurkus
Ja pierdziele. Różnica pomiędzy allegro, sklepami a aptekami jest taka, że w aptekach zawsze przechowują je w odpowiednich warunkach i pilnują terminu ważności. A allegro jakoś nie wierzę bo pewnie jest sporo podróbek...

Gość aptekarzzzadupia
Ja zawsze tylko i wyłącznie kupuje w aptece tylko dlatego że się pewniej czuje, więc jak wpadnę to będe wiedział że trzeba się do impulsa 28 zgłosić.

A tutaj przychodzisz do przychodni i mowisz, ze lubisz duzo ruchac i dostajesz 30-40 durexow za darmo :-)