Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Noelia

denerwuje mnie to, że tematy które sa kasowane

Polecane posty

znikaja z listy moich tematów, i automatycznie w ich miejsce nie można dodac żadnego nowego tematu, obecnie więc mam az 11 tematów i nie moge dodac żadnego więcej... od razu zaznaczam, że nigdy nie udało mi się załączyć 20 tematów tak jak piszą na kafeterii w regulaminie, ale maksymalnie było to 17 tematów... nie mówcie mi, żebym sobie od nowa je pododawała, bo nie zmaierzam ich szukac po nie waidomo jakim czasie.. moe ktoś w końcu zrobic z tym porządek?????

Gość ł . . . .
przepraszam, z czym?

wystarczy, że przeczytasz topik, a nie będziesz zadawac takich pytań...

moze mi ktos odpowiedziec na pytanie dlaczego tak jest?? i dlaczego forum nie może działac bez zarzutu? dziekuje z góry

nie jestem opryskliwa...ale zakładam, że gdy ktoś odpisuje, to czyta topik..

dziekuje, ale właśnie chce unikać ciagłego wykasowywania tematów....... no ale dziekuje:]

Gość ł . . . .
przeczytalam to, co napisalas i nie wiem jak ktos poza toba ma zrobic porzadek w twoim komputerze gdy wyczyscisz ciasteczka, dane prywatne itd, zwalniasz miejsce dla wpisywania nowych odnosnikow nikt nie wie jakie 2 ciasteczka i z jakich odwiedzanych przez ciebie stron blokuja wpisywanie nowych tematow, bo wszystko to odbywa sie na tej samej zasadzie: ciasteczko=odnosnik do odwiedzanej strony

Gość ł . . . .
praktyczna rada: skopiowac sobie przed czyszczeniem id_p tematu z paska adresow (do Worda np) nastepnie po czyszczeniu wchodzi sie na dowolny temat, usuwa sie jego id_p, wkleja sie skopiowane, daje sie opcje "dalej" albo "idz" - i jestescie w domu :)

dziękuje, ale właśnie mi chodziło o ten porządek...że ja w ogóle nie mogłam ani razu dodac 20 tematów, max 17, a ciągle znikają...... a przeciez pisze, że mozna max 20 tematów dodac... widzę, że zostaje kopiowanie:}dzięki