Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JakaśTakaś

trudna sprawa..

Polecane posty

Gość JakaśTakaś

mój chłopak powiedział mi że uprawiał juz seks z dziewczyną, nawet dodał ze mu sie podobało.... Zapytałam sie go, czy ma zamiar mnie do niej porównywac.. powiedział stanowczo: NIE!. A wy myslicie, że bedzie mnie porównywał do niej?? P.S. Czasami w trakcie rozmowy wtrąca cos o niej :/ nawet jak rozmawialiśmy o seksie, powiedziałam że boje sie bólu, to odparł ze jak rozdziewiczał swoja byla to ją nie bolało :/ CO ZROBIĆ? prosze, pomóżcie

Gość ile masz lat..........
? i ile lat ma ten chłopak?

Gość JakaśTakaś
Ja mam 17, a on 19.

Gość jola87
zostaw go zanim pozbawi cię dziewictwa bo podejrzewam,że tylko to go w tobie podnieca ,że będzie twoim pierwszy a potem spadaj mała ....:)

Gość szajn
arogancki i bezczelny palant

Gość ile masz lat..........
nawet nie próbuj myśleć o tym, ze chcesz z nim się przespać! poczekaj na kogoś kto na to zasługuje, a ten chłopaczyna na pewno nie jest tą osobą:O nie pozwól mu być kolejną zdobyczą, którą będzie sie przechwalał przed kolegami, bo że tak właśnie będzie to jestem pewna wierz mi, też miałam kiedyś 17 lat;)

Gość JakaśTakaś
@jola87, własnie tego się boje. Ale ja go kocham... ;'-(

Gość jola87
nie daj się zwieść bo wspomnisz to co ci napisałam, jeżeli by mu na tobie zależało to o byłej by nic nie mówił a tak to dla niego nowe wyzwanie bo znowu dziewica się trafiła.Znajdziesz sobie kogoś komu naprawdę będzie tylko na tobie zależało wtedy mu się oddasz a tak nie warto.

Gość JakaśTakaś
@jola87. Dziękuje. Ale myśle że narazie mu delikatnie powiem, ze nie jestem gotowa.... Może sie zmieni, albo cos

Gość ile masz lat...........
mozesz mi napisać jak długo się znacie?

Gość JakaśTakaś
znamy sie prawie 2 lata.. W sylwka będzie 2 :P

Gość szajn
inaczej-a jak długo jestescie para???

sluchaj, milosc nie polega na tym, zeby w dowod milosci chodzic z kims do lozka. Facet, skoro caly czas mowi o swojej bylej : a). jeszcze o niej nie zapomnial, co wiaze sie z tym, ze jego serce nie bije tylko dla ciebie... b). traktuje ci (jak to powiedzialy poprzedniczki) jak zwyczajna zdobycz... Obydwie opcje sa dla ciebie niezbyt pozytywne. Na twoim miejscu zastanowilabym sie nad zwiazkiem z takim chlopakiem... Masz dopiero 17 lat, jestes bardzo mloda i mowie ci \"tego kwiatu pół światu!!!\"

Gość ile masz lat...........
wiem, że teraz myślisz inaczej, ale wierz mi, że to jeszcze nie jest taka prawdziwa miłość o tym, że jest to prawdziwe uczucie mozna mówić dopiero, gdy dzieli się radości i smutki życia CODZIENNEGO, a nei tylko spotykając się po lekcjach w szkole rozsądnie mówisz, że powiesz mu iż nie jesteś jeszcze gotowa żeby poczekał:) sprawdzisz tym jego reakcję i jego podejście do Ciebie:) naprawdę masz jeszcze czas na doznania fizyczne i warto poczekać z tym do czasu, gdy poznasz kogoś komu naprawdę na Tobie będzie zależeć:) miłość jest piękna, ale tylko wtedy, gdy jest wzajemna:)

Gość JakaśTakaś
dziękuje :) super ze chciało sie wam odpowiadać na moje pytanko. Pozdro :*

Gość JakaśTakaś
P.S. Trzymajcie za mnie kciuki :P dzisiaj przyjdzie do mnie i mam mu zamiar powidziec ze musi poczekac :P Pozdro :*

Gość ile masz lat.......
ok;) napisz jak zareagował:)