Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem przegrancem

MIELISCIE TAK KIEDYS?

Polecane posty

Gość jestem przegrancem

Wkurzylem sie strasznie na dziewczyne.. Zerwalem z nia... Powiedzialem, ze moge byc jej kumplem.. Ale po miesiacu wiecznych uciech zobaczylem ja na video mojego kumpla... Byla na balu sylwestrowym..Taka sliczna... Taka jak wtedy gdy ja poznalem... I znowu jej potrzebuje chodziaz wtedy robila mi takie awantury :( Teraz probuje chodziaz na gaduz nia rozmawiac... Ona jet taka wyluzowana... Wspaniala... Co mam zrobic ?!

Wiesz co.. Ja jestem kobietą.. Mi szybko złość przechodzi..Wy jesteście słabsi psychicznie..Jak was ktoś wkurzy to często robicie takie akcje..Teraz chcesz ją odzyskać? Hmm jeśli ona Cię kocha to wróci..Tylko jej powiedz, że próbowałeś zapomniec o niej, bo kłotnie Cie ranily, ale z dnia na dzień kochałes ją bardziej i już dłużej tego ukrywać nie możesz :p Taka miłą ściemka i będzie Twoja :D

Gość ja ja ja ja ja ja ja
jestem w odwrotnej sytuacji:o 3 tygodnie temu facet sie wkurzyl na mnie i zerwał choc twierdził ze kocha:o gadalismy tydzien temu-tez twierdzil,ze kocha ae nie robi kroków zadnych w moja strone:9 chyba woli cierpiec i kochac na odleglosc:(

jajajaja opowiedz coś więcej o tym...to może doradze...znam takie sytuacje.

Gość jestem przegrancem
O głupoty...zazdrosc... i takie tam..

no wedlug ciebie to sa glupoty ale dla niej moze to bylo cos waznego..... teraz Ci sie znowu przypomniala...ale zrobi awanture i co znowu Ci sie jej odechce?

Nie wiem sam, ale kocham ja :( Mialem duzo problemow z tamtym czasie i latwo bylo mnie zirytowac

Gość jestem przegrancem
nie... sam nie wiem... tzn mialem problemy... ale jeny..wiem tylko ze ja kocham