emily05 0 Napisano Listopad 17, 2007 czesc kochane jestem w 6 tyg ciązy.nie wierzę!!! wlasnie wrocilam z wizyty.ciesze się i boję zarazem.mam pracę, ale mąż mnie kocha i damy radę.staralismy się o te dziecko 7 miesięcy i wkońcu się udało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fajna madchen 1 Napisano Listopad 17, 2007 no to tylko pogratulowac:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emily05 0 Napisano Listopad 17, 2007 no!o jezu.. jak bedzie chlopak to go nazwę dawid,a dziewczynkę amelka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fajna madchen 1 Napisano Listopad 17, 2007 ladne imiona:) to fajnie ze ci sie udalo:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dorotka83 0 Napisano Listopad 17, 2007 gratuluje serdecznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matylda* 1 Napisano Listopad 17, 2007 gratulacje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość emilyyyyy gratulacje Napisano Listopad 17, 2007 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emily05 0 Napisano Listopad 17, 2007 dziewczyny wam tez sie uda! zobaczycie! trzymam kciuki.teraz musze sie oszczedzac.chyba rzuce prace:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emily05 0 Napisano Listopad 17, 2007 dziewczyny wam tez sie uda! zobaczycie! trzymam kciuki.teraz musze sie oszczedzac.chyba rzuce prace:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cati82 Napisano Listopad 17, 2007 a bralas wczesniej tabletki antykoncepcyjne? jesli tak to jak dlugo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość emily - moje gratulacje Napisano Listopad 17, 2007 my staramy się od ponad roku - i jak na razie jeszcze czekamy, uważaj na siebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ferry 0 Napisano Listopad 17, 2007 gratki, fajnie też bym tak chciała :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Clara80 0 Napisano Listopad 17, 2007 ja też gratuluje i wierze ze mi też (NAM) się kiedyś uda.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach