Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mjartinkaaaaaaaaa

wydzielina z sutka

Polecane posty

Gość mjartinkaaaaaaaaa

mam 19 lat nie jestem w ciazy, miesiaczke mialam miedfzy 3 a 7 listopada, ostatnio bylam u ginekologa i wszystko ok. ale od ewnego czasu mam pewna wydzieline z sutkow, tylko przy nacisnieciu go, to wyglada jak taki przezroczysty plyn, jakby czasem troche mleczny, dlaczego tak mam?? skoro nie jestem w ciazy, czy to moze byc mleko??

Gość Yetiii
ja też tak mam od 4 lat. To może być podwyższona prolaktyna. Poszukaj na forum na ten temat. Bardzo dużo już tu jest napisane.

ostatnio czytalam ze przy nowotworze prersi taki płyn sie wydobywa...sprawdz czy nie masz rzadnych guzkow a najlepiej idz na mamografie...wtedy sie okaze...u mlodych kobiet tez istnieje zagrozenie rakiem piersi :(

Gość b.londynka
Przejdz sie jeszcze raz do ginekologa, pewnie zleci badanie poziomu prolaktyny. Na wszelki wypadek popros tez o badanie piersi- ale nie martw sie na zapas. Wydzielina najczesciej spowodowana jest podwyzszonym poziomem prolaktyny (hormonu) i jest to dosc popularna przypadlosc. Zbyt wysoki poziom PRL moze utrudniac zajscie w ciaze na przyklad, dostaniesz wtedy tabletki na zbicie prolaktyny.

Gość jola87
to normalne tak się zdarza gdy kobieta ma owulację tak gin. powiedział mojej koleżance