Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mleczna kraina niegodziwości

ZAłAMANA

Polecane posty

Właśnie zerwał ze mną narzeczony :( Mielismy sie pobrać... boże co ja teraz zrobię :( Przepraszam , ze sie żalę ale nie mam do kogo :(

Gość ehmmm
bardzo mocno przytulam :*

Załamałam się, milczę cały czas... ja sobie nie poradze bez niego :(

Dzieki ehmm

Gość apetitaa
przykre :( a co sie stalo? dlaczego?

Gość ehmmm
poradzisz wiem bo ja jestem własnie w momencie radzenia sobie :D bedzie dobrze damy rade :*

Gość jabvlakjb
no tak, co ty teraz zrobisz, w końcu bez niego jesteś nikim, kompletnym zerem. Nie masz przyjaciół, nie masz znajomych, bez ambicji, bez pasji, bez planów. Dotychczas twój świat to był twój facet, teraz gdy go nie ma to dla ciebie koniec wszystkiego. Iść i się powiesić...:o

Upił się, wypominał mi okropne rzeczy związane z moimi partnerami z przeszłości...boże potem się pokłóciliśmy i powiedział ze mam o nim zapomniec :(

Gość jabvlakjb
pewnie miał dosyć takiej niezaradnej kobiety, co to nic nie potrafi zrobić :o

Gość ehmmm
lala moze sie jeszcze pogodzicie wiesz sama jak to bywa w zwiazkach ... musi byc dobrze wierz w to :)

Gość jabvlakjb
ciekawe cóż to za okropne rzeczy związane z twoimi byłymi partnerami...

jabvlakjb

prosze , choć Ty mnie nie obrażaj ...Uszanuj drugiego człowieka :(

Gość jabvlakjb
nie obrażam Cię, ale sama napisałaś, ze co ty teraz zrobisz i że bez niego sobie nie poradzisz czyli musisz byc niezaradna:(

Gość jabvlakjb
Ciężko jest jak ktoś odchodzi, ale żyje się dalej:( Nie można nikogo uważać za cały świat

Widocznie nie był godzien Ciebie...pamiętaj miej swoją godność..przytulam 🌼 dla Ciebie

Gość jabvlakjb
Poza tym jak piszesz facet był pijany, więc to co powiedział nie brałabym bardzo poważnie.

Gość apetitaa
wypominal ci rzeczy z przeszlosci??? a to cham .... zyjemy tu i teraz a skoro wczesniej o tym wiedzial.... to w pore sobie przypomnial... ale bedzie dobrze jeszcze sie pogodzicie pewnie

Jest mi teraz cięzko... Byc moze kiedyś stracisz najwazniejsza Ci osobę w życiu to zrozumiesz...a jeśli juz tak było to nie wiem czemu na mnie naskakujesz... :( Wiązałam z tym człowiekiem plany, budziłam sie przy nim , zasypiałam , wspólnie spedzalismy wieczory -czyli tworzylismy życie ... a teraz go nie ma i co ? :(

Przyznam , ze zdarzało mi się zaglądać czasem do kieliszka ale tym razem nie był tak pijany że nie wiedział co mówi...znam go

Gość julianska julietta
http://www.youtube.com/watch?v=FlOuOZRzVbY Jak moj facet ze mna zerwalprzesylalam mu ta piosenke,prosilam zeby przemyslal jeszcze raz sprawe,zeby zastanowilsie kilka dni...I wcale nie czulam sie jakbym sie przed nim ponizala,proszac go by do mnie wrocil...dzis jestesmy szczesliwym malzenstwem...

literówka - *mu

Gość jabvlakjb
straciłam i tak jak napisałam wcześniej, wiem, że nie można kogoś uważać za sens swojego życia. Życie jest podróżą a wszyscy twoi znajomi, rodzina itd to twoi towarzysze w tej podróży. Niestety drogi czasami się rozchodzą i jedni towarzysze odchodzą a spotykasz następnych. Ode mnie odszedł M. ale po jakimś czasie spotkałam K. i jest wspaniale. Wiem, że on też kiedyś odejdzie bo to prawie niewykonalne, aby być z jedną osobą do końca życia, a przynajmniej aby być szczęśliwym do końca życia z jedną osobą. Ludzie się zmieniają i nic na to nie poradzisz.

Gość julianska julietta
sa Kobiety tak asertywne ze gdyby facet wypomnial im przeszlosc z innymi partnerami, to moglby juz zapomniec o takiej Kobiecie, bo ona nie pozwolila by sobie....A faceci lubia wypominac...Dzis sobota wieczor,upil sie,nawygadywal Ci...Jutro obudzi go kac alkoholowy i moralny...ogarnie sie troche,przemysli i sam sie odezwie...A Ty na razie nie traktuj tego wszystkiego jak rozstanie bo sie dziewczynozameczysz...wiem to ze swojego doswiadczenia...Pomysl ze po prostu sie poklocilisci i jutro wszystko wroci do normy...usmiechnij sie...PIES ICH WSZYSTKICH JE.BAL

Gość jabvlakjb
acha i nie naskakuje na Ciebie, no może troszeczkę:) Ale to dlatego, że niestety kobiety tak mają, że faceta traktują jak najlepsze co im się w życiu przydarzyło. To kobiety cierpią, wylewają łzy, zaniedbują się itd itp po rozstaniu. Faceci szybko dochodzą do siebie. Dlaczego? Spójrzmy na swoje zachowanie.

Gość julianska julietta
WIELE RAZY SAMA TO PRZEZYWALAM.mOJ SIE UPIL NA JAKIEJS IMPREZIE,KLOTNIA...sAMOTNY POWROT DO DOMU...PLACZ I ZALENIE SIE NA KAFETERIIZE FACET MNIE zostawil...rano dzwonil lub ja do niego,spotkalismy sie ,pogadalismy iznow wszystko w normie...A tak samo jak Ty pisalam tu, ze co ja bez niego zrobie,ze bylcalym moim swiatem...Musisz nauczyc sie dystansu do roznych spraw i do samej siebie...

Gość jabvlakjb
julietta ma rację.

Dziękuje wszystkim za dobre słowa...