Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania2

Do sprzedania suknia ślubna z salonu Madonna.

Polecane posty

Gość ania2

Witam. Jak w temacie. Mam do sprzedania przepiękną suknię ślubną z kolekcji St Patrick, Darga wraz z bolerkiem. Za całość zapłaciłam 4700. Interesuje mnie cena 2000zł. Suknię można obejrzeć na stronie http://www.brautmoden-karben.de/sanpatrick2006.htm . Suknia sprowadzana z Barcelony. Nie jest już dostępna ze względu na wejście do salonów nowych kolekcji. Rozmiar 36/38. Na życzenie prześlę zdjęcia sukni w realu i ewentualnie moje wymiary. Miejsce transakcji; Warszawa i okolice.

Gość kasia2020
śliczna, tylko szkoda , że taka malutka

Gość ania2
To prawda. Wielu osobą zaparło dech w piersiach, kiedy ją zobaczyli. Albo mnie w niej :)

Gość ania2
tzn. osobom ( poprawka, jakby ktoś się chciał przyczepić ;) )

Gość ania2
Nadal aktualne :)

Gość nie ma co ubolewać nad małym
rozmiarem. Przecież taką suknię może założyć tylko szczuplutka dziewczyna. Nie wyobrażam sobie dziewczyn o większym rozmiarze, zinteresowanych taką suknią (sama mam 40/42).

Gość nie ma co ubolewać nad małym
Przy okazji, wciąż nieodmiennie fascynują mnie osoby skłonne wydać 5 tys. na kieckę ślubną :) Moja kosztuje 1800zł (jest piękna, z kosztowną koronką), a i tak uważam że to dużo :) Przedstawiciele tych wszystkich firm muszą nieźle nabijać się z nas w kułak :P

Gość ania2
To był prezent od mojej babci. Miałam wybrać taką, o jakiej zawsze marzyłam. Więc wybrałam... A co do kosztownej koronki, to radzę się lepiej rozejrzeć jaki to koszt. Prawdziwa koronka kosztuje naprawdę bardzo drogo, niezależnie od firmy. Jest to ręczny wyrób z najwyższej jakości włókien, nie maszynowa plecionka. Zresztą każdy ma swoje poglądy na ten temat. I dobrze, bo byśmy się o jedną kieckę pozabijały :)

Gość ania2
podnoszę :)

Gość a jak...
a w jakich salonach mozna znalezc suknie z tej kolekcji..? bo podobaja mi sie niektore :) Twoja tez jest sliczna jednak dla mnie za duza bo musze miec 34 :)

Gość ania2
34 to lepiej, niż 40 ;) ... w sensie, że zwężyć się da a poszerzyć niebardzo. Ja noszę rozmiar 36. W innych salonach raczej nie ma tych sukni, trzeba się udać do Madonny. Wejdź sobie na ich wtronkę. Tam są wszystkie adresy. Ja kupowałam w Warszawie na Kruczej.

Gość 7 kier
a na jaki wzrost jest ta suknia?

Gość ania2
Ja mam 172 cm :)

Gość nadal aktualne

Gość ania2
i jeszcze raz ...