Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KAMISIA2500

ile płacić niani?????

Polecane posty

mysle ,ze zapłace na ile mnie stac!!!czyli 6 zł. i juz. jutro idzie pierwszy raz od rana 10h, napisze wam jjutro jak obydwie strony przez to przeszły.. i niania jeszcze nie wie ,ile jej zapłace... do jutra

Gość kurcze 650 to troche malo
rozumiem, ze twojemu dziecku nie snia sie koszmary i nigdy nie jest chore noca...i nawet jesli to i tak kiedys moze sie cos zdarzyc i odpowidaj pozniej za 6,50 za h

Gość 650zł
kamisia ja jestem matką ale nie miałabym sumienia skąpić kobiecie, a w nocy jesli twierdzisz że dziecko spi to zostaw je same, po co Ci opiekunka skoro uważasz ze nia masz jej za co placicić, dziewczyno postaw sie na miejscu opiekunki, chcial;abys chodzic do obcego domu na noc pilnowac malego dziecka prawie za darmo?

Gość ja pilnuję córki koleżanki
ok:) do jutra:)

Gość pff kamisia
no i po co ten caly topic byl jak i tak po swojemu robisz ;)

moja siostra płaci niani koło 800zł miesięcznie lub więcej w przypadku nadgodzin. Niestety w dzisiejszych czasach nie ma ludzi, którzy będą tyrać za darmo. To bardzo ciężka praca. Ja wynajmując opiekunkę na czas jakiegoś wyjazdu, załatwienia spraw firmy itp. daję 10zł na godzinę. Uważam, że na niani nie powinno się oszczędzać. Jaka płaca taka praca ;)

Gość kurcze 650 to troche malo
pewnie sie zgodzi za taka kase jek to emerytka bo nie ma innego wyboru, ale to naprawde malo..nawet jesli cie nie stac na wiecej