Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AROOO

co może powodować plamienia

Polecane posty

Gość AROOO

odstawiłam tabsy już 2 miesiące temu, miałam pierwszy normalny okres, minął tydzień miałam plamienia około 8 dni, myślałam że to okres skąpy jakiś taki rozregulowany, potem przez tydzień było wszystko wporządku a wczoraj i dzisiaj znów plamienia, czy może to być coś poważnego? do lekarza idę dopiero w środę :( nic mnie nie boli, czuję się dobrze, :(

Gość AROOO
nikt nic nie wie na ten temat?

Gość upppppppppp
Po tabsach organizm wraca do siebie nawet do 6 miesięcy ,Tak wiec nie masz się czym niepokoic skoro to dopiero 2 miesiąc odstawienia

Gość AROOO
boję się że to jakieś choróbsko :(

Gość jola87
Natura wyposażyła kobietę w skomplikowany układ hormonalny. To dlatego w ciągu miesiąca obserwujemy tak wiele zmian w naszym organizmie. Zwykle dobrze je rozumiemy, niekiedy jednak budzą nasz prawdziwy niepokój. Lekkie krwawienie i plamienie między miesiączkami Mała ilość krwi może się pojawić w połowie cyklu miesiączkowego, tuż przed jajeczkowaniem. Zdarza się również, że niewielkie krwawienie albo plamienie zauważamy po miesiączce.

Gość jola87
Przyczyny Bywa, że plamienie towarzyszy owulacji (wtedy występuje w połowie cyklu) albo część wydzieliny z macicy zatrzymuje się w pochwie i wydostaje z niej 2–3 dni po ustaniu krwawienia miesiączkowego. Czasem plamienie powoduje wkładka domaciczna.

Gość tak tak jola
przekopiuj wszystko z innej strony ;/