Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marycha..........

kto umie to przetlumaczyc

Polecane posty

Gość marycha..........

Oj, kuvala zozulechka ta j mene zabula, A mogo kohannja nichka vzjala ta j mynula. Hej-hej! Oj, kuvala zozulechka ta j kazala ku-ku! Ne pytaj mene daremno, a bery za ruku. Ne putaj mja, leginechku, chom taka sumna ja. Oj, kuvala zozulechka, Pokuhala-zablukala, He-e-ej, serce moje. Hej! Hej! Zakohajeshsja, shydi rydi dana, Ne s`hovajeshsja - ja tvola kohana. Ne pytaj mene, shydi rydi dana. Chy ljubov myne, shydi rydi! Hej! Hej! Oj, kuvala zozulechka. Oj, kuvala ta j spivala. Zbudyla moje serdechko. Oj, kuvala zozulechka ta j kuvaty bude. Hej! Kohala leginechka, povik ne zabudu. A jak zijshov misjac' jasnyj, soncja ne chekala. Pokohala, zablukala. Nam kohannja bulo malo, He-e-ej, serce moje. Hej! Hej! Zakohajeshsja, shydi rydi dana, Ne s`hovajeshsja - ja tvola kohana. Ne pytaj mene, shydi rydi dana. Chy ljubov myne, shydi rydi! Hej! Hej! Oj, kuvala zozulechka. Oj, kuvala ta j spivala. Nam kohannja bulo malo. Oj, kuvala zozulechka, pravdu govorula Nam na bidu kohannja je, A jak sonce viter zbudyt', ponese na krylah, Zbudyt'sja serce moje. Zakohajeshsja, shydi rydi dana, Ne s`hovajeshsja - ja tvola kohana. Ne pytaj mene, shydi rydi dana. Chy ljubov myne, shydi rydi! Hej! Hej! Zakohajeshsja, shydi rydi dana, Ne s`hovajeshsja - ja tvola kohana. Ne pytaj mene, shydi rydi dana. Chy ljubov myne, shydi rydi! Hej! Hej! Oj, kuvala zozulechka shydi rydi dana Zbudyla moje serdechko shydi rydi dana Oj, kuvala ta j spivala shydi rydi dana Nam kohannja bulo malo, shydi rydi Hej Hej La la la la…laj laj laj…

Wersja angielska tej piosenki: I could hear a cuckoo saying Waking up the morning Night of love has flown so quickly Now the day is dawning Hey - Hey! I could hear a cuckoo saying Counting me the hour Take my hand \'cause I\'ve been waiting Wanna be your lover Don\'t you know my pretty face Is shaded with a sorrow Come on now and take your chances Dance me to the crazy dances Hear now the beat of my heart CHORUS Come and dance me wild - shydi-rydi-dana There\'s no way to hide - I\'m your fiery lover Never make me say - shydi-rydi-dana Will I fly away - shydi-rydi. Hey! Hey! I could hear a cuckoo saying Now that I can bet it Hey, my love was overflaming How can I forget it! With the moon above I wasn\'t waiting for the sunrise Nearly \'bout to loose my senses caught up in the crazy dances With every bit of my heart CHORUS I could hear a cuckoo saying Prophets hereabout me All that I knew My love was true Let you, wind, fly arms around me Heated with the sunlight Love will awake in my heart CHORUS I could hear a cuckoo saying - shydi-rydi-dana Take my hand \'cause I\'ve been waiting - shydi-rydi-dana Come on now and take your chances - shydi-rydi-dana Dance me to the crazy dances - shydi-rydi. Hey! Hey!

Gość kiss my ass*
:classic_cool: