Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ikra

dlaczego faceci to takie sci***wa

Polecane posty

Gość ikra

Wytłumaczcie mi dlaczego faceci to takie ścierwa? Przed chwilą skończył się program na "1" "przebojowa noc" i mój partner siedząc ze podczas oglądania programu,w którym ta rozneglizowna Natasza Urbańska tanczyła o mało co się nie poślinił. I tak jest co sobote,a poza tym niby mnie kocha ale żadnej du*y nie pominie jak jakaś widzi na choryzoncie.Po prostu gały mu wychodza Jeżeli to przeczytają jacyś faceci to proszę wytłumaczcie mi dlaczego jesteście tacy wredni i po co się zenicie z jedną kobietą,którą niby kochacie,ale interesuja was wszystkie inne atrakcyjne kobiety. Jestem rozgoryczona i przez to co widzę przeważnie u wszystkich facetów to ich nienawidzę i zaczynam się wszystkimi brzydzić. Czy wy tak musicie postepować?czy zdajecie sobie sprawę,że ranicie w ten sposób swoje partnerki? Czy to jest taki silny instynkt,że nie potaficie nad nim zapanować? Dlaczego jest tak,że jak kobieta kocha to nie interesuja ją inni faceci a dla was pomimo,że niby kochacie jedną to nie przeszkadza wam wywalania gałów za kazdą fajną du***ą.

Gość barbara bezimienna
Kochana nie martw sie,pozniej bedzie tylko gorzej bo zacznie chwalic "tamta ma fajne cycki,albo z tamta to chetnie bym sie ...sama dokoncz". Szczerze to tez mnie brzydza faceci,chociaz z jednym jestem-kopia twojego. Wstretne to.

Gość barbara bezimienna
podszywaczy prosimy o cisze

Ja mówię mojej kobietce, że ta..., która idzie tam...(palec) jest ładna..to taki obrazek jak w muzeum. Nic nie poradzisz, każdy zdrowy facet conajmniej raz na 20 minut myśli o tym, na czym Marynia siedzi. Nie bądź zazdrosna, to nic nie zmieni. Twój antagonizm do partnera, to śmierć związku. Podchodzę do tego tak. Moja kobietka jest dla mnie najważniejsza, reszta to takie chodzące obrazki, które możemy sobie oglądać do woli. Inna sprawa, gdy widz ma ochotę dotykać eksponaty, to już nie teges. Pozdrawiam i proszę..popuść sobie gumkę na włosach w końskim ogonie.:):)

Gość ikra
nie ma żadnego faceta,który potrafiłby nam to wytłumaczyć? Chciałabym poczytac jak to wygląda z ich strony.Ale coś mi się wydaje że nie maja nic do powiedzenia. Bo to co napisałam jest prawdą....gorzką prawdą. A dlatego tak cierpię,bo oddałam swojemu całą swoja miłość,starałam się aby był szczęśliwy i co mam w zamian????? upokorzenie...bo jak inaczej nazwać to co czuję jak on tak się zachowuje.A co dopiero będzie za kilka lat jak się zestarzeję?

Gość ikra
Osiołu-dziękuję!to co napisałes trochę optymizmu tchnęło we mnie!🌼

Gość ikra
Jacku,a jak ty byś się czułgdydy twoja partnerka śliniła się do wszystkich facetów na ekranie z cudownie zbudowanymi ciałami oraz do tych spotkanych na żywo również.Masz rację z tym przegraniem....

Gość ikra
Tu nie chodzi o zabranianie,absolutnie! Sama świadomośc tego,że wam nie wystarczy jedna partnerka boli.

Gość ikra
Kirus-tylko cieszy oko?czy macie przy okazji jakieś erotyczne skojarzenia Jak to jest gdy macie kochaną partnerke ale pojawia sie na horyzoncie jakś fajna laska co wtedy myślicie?

a czy ty pogardzilabys bradem pittem, leo di crapio, georgem clooney, tommy lee jonesem czy jackiem nicholsonem? ;) ale tak szczerze

ale to nie znaczy ze kazdy chce od razu zdradzac, nie mozna uogolniac

Gość najlepiej miec w doopie
inne panny, jak chce niech se patrzy, pewnie i tak by dostał w pysk jakby się do nich przystawiał ;-) zawsze można takiemu przypomniec że z tym brzuchem piwnym to nie ma u niej szans....

Gość ikra
kirus,powiem ci szczerze,że do niedawna nie miałam takiej potrzeby aby zachwycac się innymi facetami-serio!! Bardzo podoba mi się mój partner,patrzę na niego przez pryzmat miłosci.Ale wlaśnie przez niego,przez to gapienie sie na laski nie wiem co sie stalo...czy robię to z przekory,ale zaczynam zwracać uwagę na przystojnych facetów.Uważam,że mój partner wypaczył mi charakter.

Gość Zgadzam sie z wami
Mój powiedział tak samo: Ciebie kocham jestes jedyna na inne patrze bo zawsze sie patrzyłem, jestem facetem i my juz tak mamy. Przez niego robiąc mu na złość zaczełam gapić sie na obcych facetów chociaż mnie to wogóle nie obchodzi:o Faceci sa naprawde do dupy:O

Gość dżizas
dlatego ja nie mam zamiaru sie zenic 🖐️ wolnosc ponad wszystko;):D

ikra, kazdy jakos reaguje w takiej sytuacji, nie wiem co doradzic w takiej sytuacji nie wiem jak twoj misiu sie patrzy na ta kobitke, moze z nim na ten temat porozmawiaj

Gość Rębajło
No i prawidłowo , ma zdrowe myśli.

Gość ikra
Kirus,już kiedyś próbowałam rozmawiać z nim na ten temat,ale ja widzę że on nie potrafi sie powstrzymać i to jest najgorsze. Po prostu wybrałam soie na partnera faceta,który jest baaardzo czuły na damskie wdzieki..szczególnie na biust i pupę..to go tak kreci,że....ech szkoda gadać.

Gość ikra
No włsnie ze nie!Nie powiem że jestem pięknościę,bo zabrzmi to nieskromnie,ale nie wyglądam zle.Mam dosc szczupłe zgrabne ciało i biust,że innym facetom gały wychodzą,biust to moja najwieksza duma-duże jędrne"D", i jak pomysle,ze jako nastolatka miałam z tego powodu kompleksy to sama sobie się dziwię.

Gość sdasd
faceci mysla tylko o jednym, zeby sobie zaruchac wszystko inne sie nie liczy

ikra, no to przyznam ze to jest problem, z czasem moze sie pogorszyc