Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xixixix

Który samochód wg was jest najlepszy?

Polecane posty

Gość xixixix

1.Volkswagen Polo 2.Toyota Yaris 3.Renault Clio 4.Ford Focus ?

Napewno nie 1 bo strasznie nie lubie volkswagenow... Wybralalbym focusa ale toyotki tez sa fajne:)

Gość xixixix
podobno volkswagen to porządna marka

No tak tez tak slyszalam..tyle ze ja patrze tez na wyglad samochodu a volkswageny mi sie wogole nie podobaja :)

Gość xixixix
no a tak w ogole poza tym rankingiem to jaki samochod uwazasz za najlepszy?

Gość tancza jego uszy
corolla jest najlepsza :classic_cool: i bede sie przy tym upieral :P przez 2 lata uzytkowania wymienilem tylko....olej :classic_cool:, a ma 12 latek :P

Gość xixixix
Szczerze mowiac nie znam sie na samochodach a te ktore podalam wydaja sie fajne, bo sa male no i ladnie sie prezentuja chetnie sie czegos o nich dowiem :) Czym sie rozni focus rs od zwyklego?

eee...trudno mi powiedziec..Teraz uwazam ze Audi to najelpsza marka. Mam ta nowa wersje audi a6 1.9tdi i jestem zadowolona...Bardzo podoba mi sie tez Audiu q7 Ale przykro bo jak narazie mnie nie stac kupie sobie ja za 2-3lata jak troche stanieje :)

cytuje: \\\\\\\"corolla jest najlepsza i bede sie przy tym upieral przez 2 lata uzytkowania wymienilem tylko....olej\\\\\\\" na jaki olej? zuzyty ze smazalni frytek? :classic_cool:

najlepszy silnik bedzie miec pewnie toyota. vw nie lubie, odpada. renault takze odpada bo francuz. a ford moglby byc:)

Gość xixixix
Czyli narazie toyota i ford.szczerze mowiac najbardziej wlasnie te dwa biore pod uwage :)

focus RS jest szybszy od typowego focusa na ulicy, ale nie wiem na ile niezawodny

Gość xixixix
Audi...jakie dobre takie drogie pewnie :P A ja tak do 50 tys nie wiecej :P

dla dziewczyny to toyota yaris, dodaj jakis fioletowy metallic lakier, ... rozowa moherowa kierownica ;) hehehe

renault odpada bo francuz??????????!!!!!!!!!!!!! ja pier..... ale argument!!

choc zamiast yaris wybralabym cos wiekszego...nie lubie malych aut... ford ewentualnie moglby byc. jesli mialabym wybor to jednak toyota.

francuzy nie sa zbyt dobrymi autami... no audi tez fajne tyle ze juz drozsze:)

Gość tylko audi a3

Gość xixixix
A jeszcze jedno pytanko: lepsze jest używane, takie mniej więcej 5-letnie autko czy fabrycznie nowe?

male samochody maja pewne zalety, wybor zalezy od tego co czego bedzie uzywany, jesli do jazdy po miescie to maly jest calkiem ok, ale jesli duzo dlugodystansowych jazd to moze byc troche meczacy, ale z kolei tanszy w eksploatacji z reguly

jak gdzie mieszkam nowe potrafia byc 2 razy drozsze niz 3-letnie problem z uzywanym jest ten ze stan samochodu zalezy od poprzednich wlascicieli, jak jezdzili i jak dbali o samochod

ellinka widze ze bardzo zansz sie na autach:):):):):):):):):) vw nie , bo nie lubie..... clio nie, bo francuz.....

Gość xixixix
Ale jak się kupuje samochód w komisie to jest też jazda próbna?

frrr niebardzo wiem o co ci chodzi? troszke sie znam akurat...napisalalm ze francuzy sa zawodne,maja dosc slabe silniki.. vw nie podobaja mi sie wizualnie wiec bym go nie kupila- to dosc oczywiste. jesli mialabym kupowac to honda, toyota, audi...

tym niemniej mozesz kupic uzywany o niskim przebiegu i bedzie okej jak masz nadmiar kasy to mozesz kupic nowy mowiac szczerze gdybym mial do wyboru niektore z nowych maszyn, to wolalbym kupic inny rodzaj i do tego uzywany, za ulamek ceny nowego, niektore ze starszych maszyn daja niezla jazde, a nowe potrafia byc zbyt bardzo obladowane technologia

wogole to podobno najlepiej kupowac auta roczne,dwuletnie bo wtedy traca najwiecej na wartosci asa generalnie w dobrym stanie. nie tyczy sie to aut z wyzszej polki. a wkomisach sa jazdy probne przynajmniej z tego co slyszalam. ale kupowanie w komisach jest dosc ryzykowne.

Gość xixixix
Dlaczego ryzykowne?