Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xixixix

Który samochód wg was jest najlepszy?

Polecane posty

jazda probna niekoniecznie jest dowodem stanu samochodu hondy maja dobra reputacje, ale z reguly im lepsza reputacja tym wieksza cena

Gość xixixix
No cóż...do komisu pojadę z doświadczonym kierowcą, ale on uwielbia renówki także już wiem co będzie mi doradzał...Zobaczymy :) Dziękuję za opinie

bo wlasciwiele komisow zatajaja pewne wady ktorych zcasem golym okiem nie widac...zreszta u nich hurt leci, nie ty to ktos inny...i chyba ceny maja wyzsze niz kupujac od kogos prywatnego. w kazdym badz razie jak moj tata kupowal pare lat temu za duzo naoogladal sie \"dobrych\" okazow w komisach wiec i ja mialabym pewne obawy:o

ale ktore francuzy maja slabe silniki? clio1? z silnikiem 1.2? z silnikiem 1.4? z silnikiem 2.0? czy moze dieslem? czy clio 2 z silnikiem 1.2? czy 1.4.......... czy clio 3............ czy laguna z silnikiem..... czy citroen? jesli tak to ktory citroen ma slaby silnik? czy thalia? czy scenic? czy berlingo? czy peugeot 206? czy moze 307? a moze jeszcze jakis inny? czyzby wszystkie francuzy byly kiepskie wedlug ciebie?

Gość frrr ale sie podnieciles
zaraz ci zylka peknie:o

francuskie maja kiepska elektryke, chociaz niektorymi jezdzi sie spoko, tyle ze ta elektryka to potrafi byc upierdliwosc, wiem bo sam jezdzilem kiedys

ale nad clio 182 albo v6 to bym sie powaznie zastanowil, bo jest wiele pozytywnych opinii :)

wiem ze maja slabe wykonanie silnikow (co za roznica jakich?). w berlingo po 2 miesiacach padla skrzynia biegow, w drugim egzemplarzu cos szumi w silniku. peugeoty maja tendencje do samozaplonu , o elektryce tez slyszalalam mniej pochlebne opienie...wyjatkiem jest jakis nowy model francuza(ale nie pamietam ktorej marki byc moze renault..)ktory jest ponoc znosny. no i awaryjnosc tych aut tez jest niemala. moze nie wszystkie sa kiepskie bo zawsze ejst wyjatek od reguly ale osobiscie francuza bym nie kupila.sa lepsze marki i modele.

slabe wykonanie silnikow? kazdy jeden jest zle wykonany? ale wedlug ciebie czy wedlug ekspertow? jesli sa zle wykonane silniki to dziwie sie ze jeszcze istnieja i prosperuja francuskie marki samochodow....

slabe nie znaczy zle. gdyby byly zle to masz racje bylyby nie produkowane. ale inne marki maja lepsze silniki. a opeiram sie na doswiadczeniach innych jak i swoich. to tak jak wszyscy mowia ze daewoo sa zle:o obojetnie jakibylby to model i jakolwiek wykonany. nie mowie ze te francuzy sa zle tylko slabe w porownaniu do innych.

i pewnie nie wszyscy mowia ze daewoo sa zle, a juz na pewno ich wlasiciele . ja jezdzilem z kolega daewoo espero 2 lata do pracy. super auto.

niektore francuzy to klasyka np 205 gti, gdyby sie trafil jakis dobry (oczywiscie uzywany) egzemplarz o malym przebiegu to rozwazylbym kupno

toyota,honda,audi np. zreszta, ty wcale nie musisz zgadzac sie z moim zdaniem. a autorka pytala jakie jest najlepsze wedlug mnie, to odpowiedzialam.

ellinka doopa tam a nie ze znasz sie na samochodach