Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A TY CZYM MU IMPONUJESZ

A TY CZYM MU INPONUJESZ???

Polecane posty

Gość A TY CZYM MU IMPONUJESZ

CO TAKIEGO ROBISZ ZE TWOJ FACET PATRZY NA CIEBIE TAK JAK NIE ROBI TO NA NIKOGO INNEGO? CO SPRAWIA ZE WLASNIE TY JESTES NAJWAZNIEJSZĄ KOBIETA W JEGO ŻYCIU? zE CIE SZANUJE I PODZIWIA??? I CZY Z BIEGIEM CZAU NADAL POTRAFISZ PODTRZYMAC TĘ FASCYNACYNACJĘ SOBĄ W JEGO OCZACH...?

Gość a jaaaaaaaaaaaaaaa
żyję z pasją zachwycam się życiem i zarażam go swym poglądem na świat. Jestem szczęsliwa i wiem że daje mu szczęscie!

Na kazdy kroku okazuje mu ze go kocham, mowie mu to, caluje go, podziwiam. Ale nie jestem na nim uwieszona. mam swoj swiat, pasje, znajomych. opowiadam mu co porabialam i wysluchuje jego. Mimo ze jestem ekonomicznie samodzielna to przy nim staje sie mala dziewczynka i pozwalam by on sie mna opiekowal.

chyba niczym...nie czuję bym mu imponowała...z resztą nie mam czym zyję z dnia na dzien na swoim koncie nie mam zadnych sukcesów...mysle ze mnie kocha, ale chyba nie moge zaoferować mu podziwu w jego oczach:( i zle mi z tym. A ja żyje bez pasji....ale dla niego

Gość ja po prostu kocham
A powinnam imponować ? Nie wystarczy, że mam cechy, za które mnie kocha, że przy nim mogę być sobą ? Nie wystarczy, że przy nim czuję się dobrze i bezpiecznie ? A może powinnam doszukać się w sobie tej cechy, którą imponuję i przez resztę życia patrzeć czy ona jest nadal, czy poziom imponowania nie spada ....? Ale ja chyba nie mam takiej cechy ... :( Ja po prostu kocham.

Gość ja bym nie wierzyla
a ja go intryguje bywam nieznoasna przez co targaja nim emocje ale prawdziwa milosc wszystko zwycieza

Gość ja bym nie wierzyla
ale nie wiem czy mnie podziwia(oczywiscie pomijajac wyglad zewnetrzny) chcialabym by podziwial,ale nie wiem czy tak jest

Gość ikra
Głupie baby!-imponować facetom!!!!!!!!!!!!!!!!to oni powinni się starać żeby nam imponować i żeby zasługiwać na naszą miłośc. Nie dziwię się,że przez takie idiotki ja te tutaj faceci maja takie mniemanie o sobie!!!!

Gość a mnie
nikt za to o czym piszecie nie kocha.

Gość sukcesami zawodowymi
tym,ze umiem gotowac, urzadzic przyjecie,umeblowac mieszkanie. kupic prezenty calej rodzinie, wiem jak sie wyleczyc po domowemu z roznych dolegliwosci, ze potrafie sie ladnie ubrac jak trzeba i ze go nie skompromituje głupim zachowaniem i gadaniem przy ludziach,ze mam wielu własnych przyjaciól i znajomych , ktorzy mnie cenia, ze potrafie pomoc dzieciom w lekcjach,ze orientuje sie w polityce, ze sie dokształacam - i ze tym sposobem wnosze cos do naszgo malzenstwa, uatrakcyjniam je.

Gość Niegłupia
Inteligencją.